Keystone logo
Idep Barcelona Master - grafisk design och illustration
Idep Barcelona

Master - grafisk design och illustration

0 Years

Spanska

Heltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På Campus

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Denna magisterexamen är utformad som en specialiseringskurs med syfte att utrusta studenterna med nödvändiga färdigheter för att utveckla storskaliga grafiska projekt av hög visuell kvalitet, från den ursprungliga uppdraget till den slutliga utvärderingen av de föreslagna målen, samtidigt som den erbjuder omfattande utbildning i Illustration ses som ytterligare ett verktyg för nya kommunikationsstrategier inom området grafisk design.

På detta sätt ger denna studieplan på ett praktiskt sätt en fullständig specialisering i genomförandet av tryckta grafiska designprojekt (redaktionellt och identitetsskapande) förutom att fördjupa sig i konceptet Illustration tillämpat på olika kreativa och kommunikationsaktiviteter, lära sig de olika teknikerna och sätt att närma sig varje projekt.

I slutet av programmet kommer varje student att ha material för att utveckla en personlig bok för att kunna presentera sitt arbete i en professionell miljö och till tävlingar och tävlingar. Dessutom kommer ett rundabordssamtal att hållas med illustratörer, företag som anlitar illustrationstjänster och APIC (Associació Professional d'Il·lustradors de Catalunya), för att vägleda möjliga jobbmöjligheter.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

  • Master i kreativ illustration
    • Barcelona, Spanien
  • Master in Illustration and Comic
    • Barcelona, Spanien
  • Master Scientific Illustration
    • Maastricht, Nederländerna