Keystone logo
© Elisava
IESE Business School, University of Navarra - Executive Education Department: Short Focused Programs

IESE Business School, University of Navarra - Executive Education Department: Short Focused Programs

IESE Business School, University of Navarra - Executive Education Department: Short Focused Programs

Introduktion

En av världens ledande handelshögskolor, IESE etablerades 1958 i Barcelona som en forskarskola för handelshögskolan vid University of Navarra. Som en pionjär inom chefsutbildning var IESE bland de första handelshögskolorna i Europa som designade program för chefer och chefer på hög nivå.

Idag, mer än 50 år efter att det skapades, har IESE campus i världsklass i Barcelona och Madrid, och ett centrum i New York City. Skolan erbjuder en komplett portfölj av MBA-program, en Ph.D. inom ledning och ett omfattande utbud av globala chefsutbildningsprogram utformade för yrkesverksamma i olika skeden av deras karriärer. IESE rankas genomgående bland världens främsta handelshögskolor av framstående internationella publikationer som Financial Times och The Economist.

IESE:s kortfokuserade program (SFP)

IESEs kortfokuserade program är designade för ledande befattningshavare som ansvarar för att driva strategiska förändringar inom sin organisation.

IESE:s Short Focused Programs (SFP:er) tar upp de mest relevanta affärsfrågorna och låter globala företagsledare komma in på chefsexpertis och integritet. SFP-portföljen uppdateras kontinuerligt för att återspegla de senaste förvaltningsframstegen och är baserad på tre huvudpelare: Fördjupning, koncentration och transformation.

Nedsänkning


Short Focused Program-portföljen är speciellt utformad för att ge deltagarna ett försprång om hur man bäst kan hantera dagens affärsutmaningar. Varje program fokuserar på en enda affärsutmaning med ett praktiskt, tvärvetenskapligt tillvägagångssätt.

Koncentration


I en privilegierad inlärningsmiljö och bekvämt programformat får deltagarna ovärderliga insikter från kända fakultetsmedlemmar, tankeledare och kamratdeltagare, och lär sig hur de kan tillämpa dem i sina egna situationer.

Omvandling


Designat för att passa de krävande scheman för resultatorienterade chefer, ger varje program omedelbar effekt genom att erbjuda konceptuella ramar och praktiska verktyg som driver effektiv och meningsfull förändring för både individen och organisationen.

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Platser

 • Barcelona

  IESE Business School - Barcelona Campus Avenida Pearson, 21 , 08034, Barcelona

  • Madrid

   IESE Business School – Madrid Campus Camino del Cerro del Águila, 3 , 28023, Madrid

   • New York

    IESE Business School - New York Campus 165 West 57th Street , 10019, New York

    • Munich

     IESE Business School - Munich Office Pacellistr. 4 , 80333, Munich

     Program

      Institutionen erbjuder även:

      Frågor