Keystone logo
Institut International De La Communication Paris (IICP)

Institut International De La Communication Paris (IICP)

Institut International De La Communication Paris (IICP)

Introduktion

I 30 år har Institut International De La Communication Paris (IICP) varit kommunikation, journalistik och kreativ skola i Paris. Det utbildar kommunikations- och journalistpersonal som är fullt funktionsdugliga när de lämnar skolan. Det erbjuder Bac till Bac + 5-program, tillgängliga på arbetsstudiebasis, och levererar flera certifierade nivåer 6 och 7. Broår inom kommunikation och journalistik är möjliga.

Vår skola utbildar människor i journalistik, kommunikation och skapande, tre yrken som är avsedda att arbeta tillsammans men förbises ofta. IICP - Institut International De La Communication Paris, spelar kortet för interaktionen mellan våra studenter på dessa tre kurser för att få dem att arbeta och tänka tillsammans under hela året: gemensamma kurser, korsade seminarier ... alla möjligheter är bra att skapa interaktion och främja framväxten av god praxis som kommer att vara användbar för deras framtida yrkesliv.

Innovation inom pedagogik gör det möjligt att erbjuda studenterna en upplevelse och ständigt sätta dem i en situation för att göra dem medvetna om en professionell värld som genomgår djupgående förändring.

Platser

  • Paris

    59, rue Nationale; 75013 PARIS, 75013, Paris

    Frågor