Keystone logo
Ilia State University

Ilia State University

Ilia State University

Introduktion

Varför Ilia State University ?

Ilia State University välkomnar cirka 5 000 freshmen varje år på alla nivåer av högre utbildning. ISU strävar efter att möta varje elevs behov och hjälpa dem att nå sin potential. Ilia State University utrustade sina studenter med en allsidig erfarenhet för att ge dem den nödvändiga kunskapen, kompetensen och förtroendet för att uppnå framtida karriärmål. ISU erbjuder en avancerad och dedikerad akademisk gemenskap där eleverna kan lära sig av experter och få den kvalifikation de söker.

Vi erbjuder:

Studentcentrerad undervisning - Vibrerande relationer mellan professorer och studenter bidrar till livligt akademiskt samarbete och debatter. Studenter uppmuntras och stöds av fakulteten för att hitta sina individuella forskningsintressen under sina studier.

Praktikbaserad studieplan - ISU samarbetar med statliga organ och internationella organisationer samt offentliga och privata enheter som skapar möjligheter för studenter att integrera teoretisk kunskap i världen eller arbetet.

Utbyte och dubbelutbildade programmöjligheter - Sedan 2012 erbjuder ISU utbytesprogram till sina studenter och personal i ett flertal internationella högskolor. ISU erbjuder sina studenter den exklusiva möjligheten att erhålla ett dubbelexamen med olika österrikiska och amerikanska universitet.

Konkurrenskraftiga studieavgifter - ISU erbjuder högklassig utbildning med konkurrenskraftiga studieavgifter och flexibla betalningsalternativ i landet och regionen.

Oförglömligt studentlivsvänligt, välkomnande samhälle där studenterna kan engagera sig i en mängd olika akademiska, sociala och kulturella aktiviteter.

Gå med i Ilia State University och starta din fantastiska livserfarenhet med oss!

Statistik

Ilia State University I ETT NÖTSKAL

 • Grundat: 2006
 • Plats: Tbilisi, Georgien
 • Anställda: 301 professorer och mer än 1000 lärare, forskare och övriga anställda.
 • 4 skolor: Akademin för konst och vetenskaper, Skolan för naturvetenskap och teknik, Handelshögskolan, Institutionen för juridik
 • Studenter: 15 763
 • Utbildningsprogram: Upp till 80 ackrediterade program på kandidat-, master- och doktorandnivå
 • Forsknings- och inlärningsanläggningar i många regioner i Georgien
 • Handelshögskolan: # 1 studiedestination för georgiska nybörjare sedan 2015

  Platser

  • Tbilisi

   Kakutsa Cholokashvili Ave 3/5, 0162, Tbilisi

  Frågor