Keystone logo
IM – Digital Business School

IM – Digital Business School

IM – Digital Business School

Introduktion

Vi är den ledande Digital Business School inom digital marknadsföring. Vi har mer än 15 års erfarenhet, vilket ger oss ett unikt lärande med vilket vi kan fortsätta att utvecklas, specialisera oss och framför allt utbilda nya ledande yrkesverksamma inom den digitala sektorn, som det redan finns mer än 20 000 av.

På IM Digital Business School säkerställer vi den perfekta integrationen av digitala tekniska färdigheter med prestationsförmåga inom digital marknadsföring, digitala affärer och digital kommunikation. Detta förbund är det som gör att vi kan erbjuda en träningsmodell anpassad efter de verkliga behov som dyker upp varje dag och som måste tillgodoses.

Denna modell är kopplad till konsoliderade principer och värderingar, som kan hjälpa våra studenter och yrkesverksamma att bli och positionera sig som entreprenöriella, innovativa, kompetenta och framför allt ansvarsfulla experter, både etiskt och socialt.

Vi förbereder ledare så att de vet hur de på ett säkert sätt kan anpassa sig till den framtid som kännetecknar den digitala transformationen av företagande och entreprenörskap, men också så att de tar en aktiv roll och bygger den.

Varför gör IM Digital Business School skillnad?

Varje elev är unik och har sina egna initiativ, mål, mål att uppfylla och egenskaper att odla, så det är viktigt att prioritera och optimera sin självständighet, självlärande och pedagogiska tillväxt. Dessa nyckelpunkter är hörnstenen i en utbildning där eleverna får makt och visar sin fulla potential genom att fokusera på deras akademiska och professionella välstånd. 90 % av IM-studenterna hittar ett jobb på mindre än 24 månader. De senaste resultaten som erhållits i revisionsundersökningarna ISO, UNE och QS stöder IM Digital Business School som en garanti för anställningsbarhet och jobbfrämjande på mindre än 24 månader. Dessa resultat visar att anställningssituationen för studenter som läser en magisterexamen eller redan har tagit sin examen blir allt mer fördelaktig; inte bara när det gäller den yrkesposition de nu har, utan också vad gäller deras lön.

Dessutom, med högpresterande digital utbildning, har IM Digital Business School genomfört innovation i sin undervisningskvalitet och i sin pedagogiska metodik, eftersom studenterna under hela sin akademiska resa implementerar färdigheter som tidshantering, planering och genomförande av åtgärder fokuserade på uppnå målen. På så sätt tränar de de mjuka färdigheter som är förknippade med framgång och införlivar dem i deras dagliga liv tills de blir ett naturligt svar på de professionella utmaningar de kan ställas inför.

Fokus för våra program

Abordamos la formación de profesionales para la nueva generación de negocios digitales desde una visión transversal: marketing, comunicación y negocios digitales, con másteres especializados que destacan por un temario profundo y actualizado, donde todas las asignaturas son prácticas e impartidas por expertos en activo.

Alla våra magisterexamen har en dubbel examen med 100 % praktiska ämnen, som, lagt till ett virtuellt campus utan konkurrens i andra europeiska skolor och en metod som spårar dina prestationer genom att ge dig periodisk feedback, gör att vi kan se till att du utvecklas på rätt sätt riktning. Likaså skapar de en unik upplevelse som omvandlas till högutbildade och konkurrenskraftiga proffs som sticker ut i urvalsprocesserna.

BOLSA DE EMPLEO ESPECIALIZADA EN PERFILES DIGITALES

Vårt yttersta mål är att yrkesutbildade inom IM har fler och bättre yrkesmöjligheter. Av denna anledning har vi skapat Digital Careers-avdelningen som består av HR-specialister, dedikerade till valet av digitala talanger i syfte att förbättra deras karriärer när programmet har avslutats och påskynda deras resa på arbetsmarknaden. Vi täcker två områden: professionella praktikplatser och jobberbjudanden.

Vi arbetar med en kraftfull anställningspool som är unik på grund av dess specialisering på digitala profiler som är i ständig efterfrågan och placeringen av specialiserade profiler som Jessicas i stora företag i Spanien.

Jessica berättar för dig:


DUBBEL och TRIPPLAD GRADER

¿QUÉ NOS MUEVE?

Ofrecer la mejor formación en Marketing Digital y ponerla al alcance de todos. El marketing Digital no debe ser patrimonio de unas pocas empresas.

Vi utbildar, inspirerar och samarbetar med en gemenskap av studenter, alumner, lärare och yrkesverksamma inom sektorn, vilket främjar ett levande och aktivt nätverk. Ett relationssystem för att stödja varandra i den intrikata digitala miljön.

Campusliv och faciliteter

Virtuellt besök Campus Barcelona:

https://www.im.education/tour-im/

Platser

 • Barcelona

  Fisica, 13-17 L.2, 08038, Barcelona

 • Madrid

  Plaza de Carlos Trias Bertrán, 4, 28020, Madrid

 • Barcelona

  Carrer de la Física,13-17, 08038, Barcelona

  Frågor