Keystone logo
Imagine Education Australia

Imagine Education Australia

Imagine Education Australia

Introduktion

Om Imagine Education Australia

Imagine Education Australia är ett yrkesutbildningscenter och ett privatägd engelsk språkcenter med campus i Brisbane och på Gold Coast.

Imagine Education Australia har fyra campus: vår huvudsakliga campus på Benowa Road; vår Southport Central Campus utanför Scarborough Street; vår Ashmore Campus i Ashmore; och vår Brisbane Campus i hjärtat av Brisbane City.

Föreställ dig Utbildning har också fyra levande träningsmiljöer där eleverna kan få praktisk erfarenhet som arbetar i en verklig världsmiljö. Våra levande träningsmiljöer är för studenter som studerar inom vår fakultet för fordonsindustrin, fakulteten för barntjänster och fakulteten för gästfrihet.

Föreställ dig utbildning ger:

 • Toppmoderna faciliteter
 • Förstakurs kurser för studenter från Australien och hela världen
 • Studenttjänster (inklusive hemvist och anställningsstöd)
 • Erfaren och professionell personal
 • Roliga och spännande klasser

Vårt uppdrag

Mission of Imagine Education Australia är att ge en världsklass utbildning för alla studenter i en positiv och omtänksam inlärningsmiljö. Detta kommer att uppnås genom att:

 • Maximera internationell medvetenhet genom att integrera studenterna i det australiensiska samhället och därmed utveckla en djupare förståelse för den australiensiska kulturen.
 • Använda nya och innovativa undervisningsmetoder.
 • Att hjälpa eleverna att utveckla kompetens och förtroende för användningen av engelska för att klara de akademiska kraven på gymnasiet och universitetet i Australien.
 • För att skapa Pathways , tjänster och möjligheter för studenter genom högkvalitativa elevinriktade program på ett säkert och stödjande skolmiljö från dess engagerade lärare och stödpersonal.

Föreställ dig Utbildning är synonymt med kvalitetsutbildning och långsiktig karriärsucces.

Varför studera med oss?

 1. Erfarenhet och möjligheter: Imagine Education Australia är en registrerad utbildningsorganisation som har levererat kvalitetsutbildning som är relevant för industrin sedan 2005. Vi har specialbyggda faciliteter och toppmoderna inlärningsmiljöer med interaktiv whiteboard-teknik.
 2. Akkrediterade kurser: Våra kvalifikationer är byggda i enlighet med nationella utbildningspaket och överensstämmer med Kvalitetsramverket för yrkesutbildning. Imagine Education Australia kurser är validerade av branschen för att säkerställa den mest aktuella, relevanta utbildningen för dagens affärsmiljö.
 3. Industrins engagerade personal: Med kvalificerad, passionerad lärare som har många års erfarenhet av att arbeta i sina respektive branscher och som stöder inkluderande lärande, får studenterna träning från de bästa.
 4. Erkännande av tidigare lärande och kreditöverföring: Din tidigare studier och arbetslivserfarenhet kan erkännas som kredit vid Imagine Education Australia .
 5. Stiftelsen Pathways *: Studenter som söker en Pathway till universitetens kandidatexamen kan utnyttja Imagine Education Australia Foundation Pathway program. Pathways från våra yrkesutbildningar gör att du kan gå vidare med bachelorprogrammen med kredit, vilket innebär att du kan slutföra din examen ännu snabbare!
 6. Levande träningsmiljöer: Lär dig inte bara i ett klassrum: studera hos en av Imagines levande träningsmiljöer där du får praktisk, praktisk träning och uppleva att du behöver starta din karriär.
 7. Färdighetsbaserad bedömning: Demonstrera din inlärning på många sätt, inte bara tentor. Dessutom bedöms lärlingar på arbetsplatsen i samband med egen yrkesutbildning.
 8. Flexibla behörighetskrav och flera intag: Du kommer aldrig att sakna ditt startdatum med Imagines flexibla inskrivningsalternativ och flera intag under hela året.
 9. Avgiftsalternativ: Upptäck ett kostnadseffektivt sätt att uppnå ditt karriärutfall eller Pathway att studera vidare med våra konkurrenskraftiga kurspriser och rykte för flexibla betalningsplaner.
 10. Stipendier: Vi erkänner våra sökandes passion och akademiska talang och vi erbjuder ett stipendiumsprogram.
 11. Statsfinansierade platser tillgängliga: Statsfinansierade ståndpunkter är tillgängliga för inhemska inskrivningar, praktikplatser och lärlingar.
 12. Universitetsartikulation *: Ditt lärande kan räknas mot din universitetsexamen med vår universitetsartikulering till Bond University och andra stora australiensiska universitet. Vi breddar alltid dina karriärmöjligheter!

* VIKTIGT ANMÄRKNING: Det innebär inte på något sätt en garanterad plats i ett universitet eller gymnasiet. Individuella ansökningar måste godkännas av den tillämpade universiteten eller skolan.

Platser

 • Gold Coast

  3 Benowa Rd, 4215, Gold Coast

 • Brisbane

  Brisbane, Australien

  Frågor