Keystone logo
IMF Smart Education Ecuador

IMF Smart Education Ecuador

IMF Smart Education Ecuador

Introduktion

IMF Academic Institution är en internationell referens inom forskarutbildning med mer än 125 000 studenter och 5 000 företag bildade på 20 år. Kvaliteten och prestige för dess tjänster stöds av enheter som The Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), Association of MBAs (AMBA) och EFQM +500-förseglingen.

IMF-studenter kommer att kunna få en trippel examen: två universitet och en professionell. Ecuadoriansk kvalifikation erkänd av SENESCYT som en fjärde kvalifikation och alla med värde inom det europeiska området för högre utbildning.

IMF ger tillgång till utbildning genom att välja den modalitet som bäst passar dina behov:

  • Online: Med ett modernt virtuellt campus tillgängligt var som helst i världen när som helst.
  • Blandad: Kombinera fördelarna med online-modalitet med personliga klasser.

Dessutom erbjuder den flexibilitet att göra betalningar: Om du väljer en enstaka betalning, ytterligare 5% rabatt eller en bråkdel i månadsbetalningar utan ränta under studietiden.

För att möta nya professionella utmaningar som gör det möjligt för oss att omvandla miljön där vi lever och utföra vårt arbete krävs en gedigen utbildning. En innovativ och kvalitetsutbildning, vars studentcentrerade metodik behandlar de personliga och professionella förhållandena hos dem som försöker uppnå sin bästa version.

together now

Platser

  • Quito

    Calle Javier Arauz 111 y Germán Alemán, 170135, Quito

Frågor