Keystone logo
© Eva Dang
Imperial College London

Imperial College London

Imperial College London

Introduktion

En gemenskap av problemlösare dedikerade till att hitta innovativa lösningar på världens största utmaningar. Imperial College London är världens tio bästa universitet med ett internationellt rykte för spetskompetens inom undervisning och forskning. Imperial är konsekvent rankad bland världens bästa universitet och har åtagit sig att utveckla nästa generation av forskare, vetenskapsmän och akademiker genom samarbete över discipliner. Beläget i hjärtat av London, är Imperial en multidisciplinär plats för utbildning, forskning, översättning och kommersialisering, som utnyttjar vetenskap och innovation för att tackla globala utmaningar.

Imperial College London fortsätter att tänja på gränserna inom världsledande forskning, livsförändrande utbildning och transformativ innovation. Vår akademiska strategi kommer att hjälpa oss att förverkliga vår ambition att leverera transformativ effekt till samhällsnytta på en global skala. Den bygger på vår banbrytande grundforskning och förmåga att utveckla nya insikter för att möjliggöra hållbar förändring och förbättra vår värld. Den anger vår vision för en förbättrad studentupplevelse som kommer att förbereda våra elever att bli ledare, förnya och driva förändring.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

Platser
 • London

  Imperial College London South Kensington, SW7 2AZ, London

  • facebook
  • twitter
  • youtube
  • linkedin
  • instagram

Frågor