Keystone logo
© Penn State Great Valley
Indiana University-Purdue University Indianapolis

Indiana University-Purdue University Indianapolis

Indiana University-Purdue University Indianapolis

Introduktion

Byggd för förändring

På IUPUI tror vi på kraften i transformation. Vi är produkten av ett unikt partnerskap mellan två Big Ten-universitet – Indiana University och Purdue University – och en hängiven koppling till staden vi kallar hem. Vi är unikt byggda för att förändra våra studenter, vår stad och världen till det bättre.

Hem till två av Indianas främsta universitet

Det var detta åtagande som låg bakom sammanslagningen av Indianapolis-campus och program för IUPUI - av vilka några är mer än 100 år gamla - som vann ackreditering av Higher Learning Commission 1969 och skapade IUPUI.

Och det är det som binder oss samman idag. Vi är nu Indianas främsta stadsforskningsuniversitet som erbjuder mer än 550 grund-, doktorand- och professionella program från Indiana University och Purdue University.

Skapa ett välkomnande, inkluderande och tillgängligt campus

IUPUI etablerade Welcoming Campus Initiative 2016 och är engagerad i att lyssna på rösterna och behoven hos våra studenter och vårt samhälle. Detta initiativ syftar till att göra vårt campus till en mer välkomnande plats för alla. Genom en rad insatsstyrkor, rådhus och fokusgrupper har vi börjat identifiera sätt vi kan förändra vårt campus till det bättre – och vi är dedikerade till att hitta ännu fler.

Vi ställer tuffa, elevcentrerade frågor och arbetar sedan flitigt för att förbättra. Vårt campus strävar efter total inkludering och tillgänglighet, och gör det genom antirasisminitiativ, att lyssna på underrepresenterade röster och främja globalt medvetande i vårt samhälle.

IUPUI uppdrag

IUPUI, ett partnerskap mellan universiteten i Indiana och Purdue, är Indianas campus för urban forskning och akademiska hälsovetenskaper.

IUPUI:s uppdrag är att främja staten Indiana och den intellektuella tillväxten av dess medborgare till högsta nivåer nationellt och internationellt genom forskning och kreativ aktivitet, undervisning och lärande och medborgerligt engagemang.

Genom att erbjuda ett distinkt utbud av kandidat-, magister-, professionella och Ph.D. grader, främjar IUPUI den pedagogiska, kulturella och ekonomiska utvecklingen i centrala Indiana och vidare genom innovativa samarbeten, externa partnerskap och ett starkt engagemang för mångfald.

IUPUI vision

Vår vision: Att vara en ledande urban forskningsinstitution erkänd för sina studenters framgång, dess framsteg inom hälso- och biovetenskap och dess intellektuella, ekonomiska och kulturella bidrag till medborgarnas välbefinnande i Indianapolis, delstaten Indiana , och vidare.

Platser

  • Indianapolis

    University Boulevard,420, 46202, Indianapolis

    Frågor