Keystone logo
© Carrianna Field
INEA Escuela Universitaria De Ingenieria Agricola

INEA Escuela Universitaria De Ingenieria Agricola

INEA Escuela Universitaria De Ingenieria Agricola

Introduktion

INEA firade sina första femtio år av existens 2015. Sedan på 60-talet satsade fru Quintanilla och en grupp entreprenörer från Valladolid på modernisering i förvaltningen av jordbruksföretag ... många saker har hänt.

Vi är en del av ett brett nätverk av universitet, vi har haft en officiell examen från University of Valladolid (1983-2018) och sedan läsåret 2018-2019 är vår examen en kandidatexamen i jordbruks- och jordbruksmiljöteknik tillsammans med vår egen examen i administration och förvaltning av Agrifood-företag som ett centrum kopplat till Universidad Pontificia Comillas. vi har deltagit i mycket mer än 50 projekt. Vi har överträffat den siffran på femtio i många avseenden.

Vad vi har gjort framför allt under dessa femtio år, och vi kommer att fortsätta att göra, är att kultivera. Vi tillbringar våra liv med att kultivera. VI KULTIVERAR landsbygdens och landsbygdens värdighet och vi kämpar för deras utveckling i alla aspekter. Vi kultiverar mänskliga relationer baserade på respekt och främjande av rättvisa. Vi odlar respekt för naturen, miljön och jordbruket som det mest värdiga yrket genom tiderna, sa poeten. Vi kultiverar ... med tålamod och övertygelse. Vi odlar det autonoma lärandet av våra studenter, vuxna som försöker lära sig och har sin egen väg i livet.

Platser

  • Valladolid

    Cno. Old Man of Simancas, km. 4.5 47008 Valladolid, , Valladolid

    Frågor