Keystone logo
Informa Connect

Informa Connect

Informa Connect

Introduktion

Vilka vi är

114014_casual-college-connection-1438081.jpg

Förbättra personer och företag

Vi är födda ur Informas rika historia när det gäller att förstärka individer och företag med kunskap. Våra inlärningslösningar utrusta proffs med de funktioner och nätverk de behöver för att utvecklas och driva prestanda.

Insider Kunskap

Vår insiderkunskap bygger på vårt arv, vårt nätverk och vår erfarenhet. Under 40 år har vi byggt branschledande lärande varumärken inklusive Lloyd's Maritime Academy och International Finance of Finance (IFF), och utnyttjar Informas globala nätverk av unika resurser och nätverk som Informa Global Markets, Pharma Intelligence, Routledge och Taylor & Francis .

Lärande, konferens och nätverk

Vår verksamhet är en del av Informa Connect , en portfölj av märken för lärande, konferenser och nätverk som är centrerad kring stora professionella samhällen inom viktiga branschvertikaler inklusive finans, livsvetenskaper och telekom, media och teknik (TMT). Detta tillåter oss att bygga inlärningsresor som har betydelse för och påverkar individer och företag över hela världen. Vi är stolta över att samarbeta med några av de bästa företagen, universiteten och 10 000 proffs över hela världen.

Vårt tillvägagångssätt

114012_1-kl-1.png

.

114013_2-kl-1.png

Platser

  • London

    London, Storbritannien

Frågor