Keystone logo
© TESS
INSEAD

INSEAD

INSEAD

Introduktion

Vi samlar människor, kulturer och idéer för att utveckla ansvarsfulla ledare som förvandlar företag och samhälle.

INSEAD har varit världsledande inom affärsutbildning och forskning i sex decennier. Vi lanserade världens första ett års MBA i Fontainebleau, Frankrike 1959. År 2000 öppnade vi Asia Campus i Singapore och blev den första handelsskolan med campus på två kontinenter. Vår campus i Mellanöstern i Abu Dhabi öppnade 2010 med innovation i fokus. San Francisco Hub i Nordamerika är vårt senaste företag, ett utrymme för att skapa kopplingar och bygga på 60 års excellens.

 • 167 kända fakultetsmedlemmar från 42 länder
 • 1 300 studenter per år i MBA, EMBA, specialiserad magisterexamen och doktorsexamen. program
 • 11 000 chefer per år deltar i INSEAD Executive Education-program
 • 60 000 studenter i ett globalt nätverk som sträcker sig över 175 länder

Vårt uppdrag

INSEAD samlar människor, kulturer och idéer för att utveckla ansvarsfulla ledare som förvandlar företag och samhälle.

Handelshögskolan för världen

Som en av världens ledande och största forskarskolor, erbjuder INSEAD deltagarna en verkligt global utbildning. Med platser i Europa (Frankrike), Asien (Singapore), Mellanöstern (Abu Dhabi) och Nordamerika (San Francisco) och allianser med toppinstitutioner, INSEAD : s affärsutbildning och forskning spänner över hela världen. Våra 165 kända fakultetsmedlemmar från 41 länder inspirerar mer än 1 300 studenter i vår examen och doktorsexamen. program. Dessutom deltar mer än 11 000 chefer i INSEAD : s utbildningsprogram varje år.

Våra grundläggande värden

Mångfald som källa till lärande och berikning

Vi är fria från någon dominerande kultur eller utbredd dogma; vi är öppna för och respekterar andra åsikter; vi lär oss genom utbyte av idéer och erfarenheter.

Oberoende som regeringsprincip

Vi tror på intellektuell frihet och är autonoma i vår ekonomiska, institutionella och akademiska planering och beslutsprocess.

Rigor och relevans i undervisning och forskning

Vi uppmuntrar till mångfald i forskning och undervisningsmetoder utan en enda tanke- eller metodskola som dominerar; Det som är viktigt är rigoritet och påverkan på ledningen som en akademisk disciplin, på affärspraxis och i klassrummet.

Närhet till det internationella näringslivet

Vi samarbetar med det internationella näringslivet för att utforska och sprida ledningskunskap; vi tror på verksamhetens roll som en kraft för att förbättra människors liv.

Entrepenörsanda

Vi är villiga att experimentera och innovera; vi är redo att ta risker och hantera resultaten av våra åtgärder.

Grundläggande värden

Mångfald

Utnyttja mångfalden för att driva upp innovation och kreativitet

Närhet till affärer

Att ge ledare globalt en bättre morgondag

Entrepenörsanda

Djärv, innovativ och redo att ta risker

Rigor och relevans

Effektiv undervisning och rigorös forskning som tar upp världens största utmaningar

Oberoende

Smidig, vågad och lyhörd för global förändring

Allians

INSEAD -Wharton Alliance

Alliansen mellan The Wharton School och INSEAD startades 2001, kombinerar två resurser och expertis för två världsledare inom ledarutbildning för att gynna våra MBA, EMBA och Ph.D. studenter och deltagare i Executive Education.

Alliansen stöder också fakultetsutbyte, forskning och utveckling och alumniaktiviteter. Genom INSEAD -Wharton Center for Global Research and Education bygger fakulteten från båda skolorna starkt samarbete för forskning och utveckling av globala program och läroplaner.

Partnerskap med Tsinghua University

School of Economics and Management (SEM) vid det prestigefyllda Tsinghua University samarbetade med INSEAD att skapa Tsinghua INSEAD Executive MBA.

Tsinghuas unika expertis, kulturarv och plats i det kinesiska samhället kompletterar INSEAD omfattande expertis inom internationell förvaltning. Partnerskapet inkluderar också fakultetsutbyten, forskningssamarbete och gemensamma program inom Executive Education.

INSEAD -Sorbonne Université Partnership

INSEAD är stolt över att vara en grundande medlem i Sorbonne Université, en forsknings- och högre utbildningsenhet som strävar efter att skapa ett universitet på högsta nivå.

Business Foundations Certificate Program från INSEAD är avsett för studenter som söker specifik utbildning i företagsledning för att komplettera deras LLM-nivå eller masterutbildning.

campus

INSEAD Europe Campus

INSEAD Europe Campus ligger i utkanten av Fontainebleau-skogen och bara ett stenkast från centrum. Det ligger inom räckhåll för alla stora flygplatser och järnvägssystem som förbinder Paris med resten av världen.

INSEAD Asia Campus

INSEAD Asia Campus ligger i hörnet av Ayer Rajah Avenue och North Buona Vista Road i Knowledge Hub-distriktet i Singapore. Skolans bekväma läge ligger 15 minuter från finansdistriktet och 30 minuter från Changi flygplats.

INSEAD Campus i Mellanöstern

Med hjälp av mer än 50 års erfarenhet vid framkanten av affärsutbildning och forskning i Europa och Asien, stärkte INSEAD 2007 sin närvaro i Mellanöstern med ett campus i Abu Dhabi. INSEAD har åtagit sig att utveckla affärsutbildning och att föra avancerade ledningsidéer och globala affärsmetoder till regionen. Det nuvarande Abu Dhabi-campuset invigdes i juni 2010 under beskydd av hans höghet Sheikh Mohammed bin Zayed Al Nahyan, kronprins av Abu Dhabi och vice högsta befälhavare för UAE: s väpnade styrkor.

INSEAD San Francisco-nav

Som en av världens ledande och största forskarskolor samlar INSEAD människor, kulturer och idéer för att utveckla ansvarsfulla ledare som förvandlar företag och samhälle. Vår forskning, undervisning och partnerskap återspeglar detta globala perspektiv och den kulturella mångfalden.

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Platser

 • Fontainebleau

  INSEAD Boulevard de Constance 77305, 77300, Fontainebleau

 • Singapore

  INSEAD 1 Ayer Rajah Avenue 138676, , Singapore

  • Abu Dhabi

   INSEAD Al Khatem Tower, 29th and 30th floor ADGM Square, Al Maryah Island, , Abu Dhabi

   • San Francisco

    224 Townsend St, , San Francisco

    Frågor