Keystone logo
Institute of Technology Sligo

Institute of Technology Sligo

Institute of Technology Sligo

Introduktion

RTH

Eftersom det först öppnade i september 1970 IT Sligo har varit en av IrlandLedande tredje nivå institutioner. Studenter är kärnan i det vi gör. Det är hem till 6.000 studenter över institutets heltid, deltid och lärlingsprogram. Av dessa är 2000 studerar på nätet.

5ey7j

Vid IT SligoFår du känna dina lärare, liksom dina klasskamrater. Här kommer att utgöra ett nätverk av vänner som varar livet ut.

IT Sligo Är platsen för att hjälpa dig att komma fram i arbetslivet med en branschplacering. Tack vare våra nära kontakter och forskningssamarbeten med ledande företag och stora arbetsgivare, kan vi erbjuda dig ett brett utbud av möjligheter.

IT Sligo är också en starkt ambitiös institution tredje nivån. Att arbeta mot re-beteckning som Technological University, har en 60 miljoner € investeringar i campus anläggningar under det senaste decenniet har skapat en fantastisk 21 inlärnings-talsmiljö.

Det finns ingen stillastående. Across institutets tre skolor för lärande i Business och samhällsvetenskap; Engineering & Design; och Science, IT Sligo ständigt utveckla och förbättra sina kurser och faciliteter för att ge ett övergripande paket som matchar behoven hos studenten idag - och i morgon.

e57j

Sex skäl att välja IT-Sligo

  1. Relevans och variation av våra kurser - Vi samarbetar med industrin för att skräddarsy våra kurser så att när du uppgraderar, har du kompetens som arbetsgivarna erkänner och vill ha.
  2. Vår lärare - För studenter konsekvent framhäva kvaliteten på undervisningen och föreläsa personal som en av IT Sligo största styrkor.
  3. Det är personligt - Små klassstorlekar betyder att studenterna dra nytta av individuell uppmärksamhet och stöd från vår dedikerade personal.
  4. Cool Campus - Vår enda modern 72-acre 'University-känsla' campus ständigt utvecklas för att återspegla behoven hos den 21: a århundradet student. Allt är inom gångavstånd - inklusive Sligo centrum
  5. World Class Ambitioner - Förutom att vara Irlands erkänt No 1 destination för Digital (Online) Utbildning, IT Sligo har producerat internationellt erkända banbrytande forskning inom vetenskap och arkeologi under de senaste 12 månaderna.
  6. Ett hem hemifrån - Som en plats att leva, Sligo har en av de mest prisvärda, attraktiva och levande livsstil alternativ. Här finns gott om högkvalitativt studentboende.
gm

Platser

  • Sligo

    Ash Lane, F91 YW50, Sligo

Frågor