Keystone logo
Instituto Superior De Estudios Psicológicos ISEP

Instituto Superior De Estudios Psicológicos ISEP

Instituto Superior De Estudios Psicológicos ISEP

Introduktion

Instituto Superior de Estudios Psicológicos, ISEP, är en privat europeisk institution för högre utbildning och klinisk intervention inom områdena klinisk psykologi, neurovetenskap, psykopedagogik och logopedi, grundat 1984 och som har utbildat mer än 35 000 yrkesverksamma och behandlat mer än 20 000 patienter. på sina kliniker. ISEP är etablerat som en oberoende institution med en tydlig internationell dimension och en praktisk och social anda.

Det är det viktigaste utbildningscentret för psykologer, pedagoger och logopeder i Spanien och med det största antalet studenter, baserat i Barcelona och kontor i Madrid och Valencia.

Institutet delar upp sin verksamhet i utbildning, intervention och spridning:

ISEP TRAINING, master- och forskarutbildningsprogram.

ISEP Formación erbjuder yrkesverksamma inom de psykologiska, utbildnings- och hälsoområdena högkvalitativa och uppdaterade utbildningsprogram som gör att de kan förvärva en specialisering inom ett specifikt område och få enastående professionell kompetens i utövandet av sina respektive discipliner.

ISEP Clinical Unit , multidisciplinära kliniker för klinisk intervention.

ISEP Clinical Unit med en multidisciplinär inriktning specialiserad på rådgivning, utvärdering och behandling av problem relaterade till psykologi, lärande och hälsa.

Möt Isep

Iseps metoder

"ISEP hjälpte mig mycket att möta mitt yrkesliv"
Charlotte Dominguez

Platser

  • Barcelona

    C/ Berlín 9, bajos, 08014, Barcelona

  • Madrid

    C/ Raimundo Lulio 3, 4º planta, 28010, Madrid

  • Valencia

    Av. Tres Forques, 2, 46018, Valencia

Frågor