Keystone logo
Intercultura Costa Rica

Intercultura Costa Rica

Intercultura Costa Rica

Introduktion

Varför välja Intercultura?

Intercultura Costa Rica Spanska skolor med två vackra skräddarsydda campus - stad och strand - grundades 1993 med målet att tillhandahålla högkvalitativa och en mängd spanska immersionsprogram för alla åldrar, nationaliteter och spanska nivåer. Våra program går över alla standarder. Med våra två kontrastlägen erbjuder vi eleverna möjligheten att lära oss och leva spanska och Costa Rica-kulturen genom vårt:

 • konversationsfokuserade spanska klasser är dynamiska och interaktiva
 • gratis dagliga aktiviteter: Latin dans, yoga, matlagning, filmer, zumba, konst ..
 • Homestay familjer som ligger inom gångavstånd från skolan.
 • Enastående kvalitet hos våra akademiker (vi är den enda språkskolan i Costa Rica som erkänns av FN: s Global Compact) och har valts av Duke, UNC, University of Connecticut och andra för studier utomlands.
 • vänlig atmosfär, personlig tillvägagångssätt och uppmärksamhet på detaljer
 • engagemang för en hållbar samhällsutveckling (vi samverkar ett ideellt program för lokala barn bland andra projekt).

Ta en titt på vår Heredia City Campus - från studentens perspektiv:

Små klasser

Våra dynamiska och intensiva gruppklasser innehåller högst 6 studenter . Genom att använda det kommunikativa sättet att undervisa, engagerar vi helt våra studenter och lägger dem på vägen till språkframgång.

Lämna tillbaka till gemenskapen

Förutom att hjälpa eleverna att lära sig spanska, är Intercultura också engagerad i att bidra till en ansvarsfull, hållbar utveckling i de samhällen som värd oss. Också 3% av elevernas avgifter har använts för att finansiera samhällsutvecklingsinitiativ, miljöprojekt, kulturevenemang och att tillhandahålla kompletterande utbildningsmöjligheter till lokala samhällen och medarbetare.

Med våra väletablerade volontärprojekt i hela landet och erfarna frivilliga samordnare på plats erbjuder Intercultura fantastiska och unika möjligheter till volontär för alla studenter som har genomfört en spansk kurs med oss. Du kan volontär din tid inom områdena utbildning, socialt arbete, djurskydd och miljöskydd.

UNITED NATIONS RECOGNITION:

Intercultura är också den första akademiska institutionen i Costa Rica för att få officiellt erkännande som en partner i FN: s Global Compact, med principen om hållbar utveckling och företagsansvar inom mänskliga rättigheter, arbetslagar och miljöpraxis.

Platser

 • Heredia

  Calle 10 Avenida 4, 40101, Heredia

  • Sámara

   del Hostel El Dorado 150 metros al sur, frente a la playa, Provincia de Guanacaste, 50205, Sámara

   Program

    Institutionen erbjuder även:

    Frågor