Keystone logo
© IBS International Business School
International Business School - Budapest

International Business School - Budapest

International Business School - Budapest

Introduktion

Kom och studera för en brittisk examen på en verkligt internationell handelshögskola i hjärtat av Europa!

Vi erbjuder 3-åriga kandidatexamen, 1-åriga magisterexamen och doktorandprogram i Budapest.

IBS -historien

Från en skola som grundades 1991 som den första privata högskolan i Centraleuropa, har International Business School vuxit till en verkligt modern och dynamisk handelshögskola. Vi är stolta över att arbeta i samarbete med ett prestigefylldt brittiskt universitet, The University of Buckingham, som rankas högst för anställbarhet och som har lett British National Student Survey i studentnöjdhet.

Det är en attraktiv plats att lära och undervisa på grund av vår samarbeteskultur - en blandning av akademisk noggrannhet, kooperativt lagarbete, entreprenörskap, mångfald och kontinuerlig innovation. Den akademiska erfarenhet vi erbjuder ger våra studenter från över 100 länder i världen inte bara en grundutbildning eller forskarutbildning utan färdigheter och nätverksmöjligheter som ger livslånga konkurrensfördelar.

Vision och uppdrag

Vår vision är att vara en regionalt erkänd, multipla ackrediterad, multilandleverantör av tjänster för högre utbildning för en mycket internationell och mobil studentgrupp, intresserad av gränsområdena näringsliv och ledning.

Vårt uppdrag är att tillhandahålla ekonomiskt och kulturellt relevant, engelskspråkigt företagande och ledningsrelaterad utbildning till människor som kan dra nytta av det. Vi är efterfrågestyrda och kundfokuserade. Vi förstärker lärandet, bygger självförtroende och skapar en möjlighet för alla som väljer att satsa på att studera på vår skola.

Vi värdesätter:

 • kreativitet och innovation i strävan efter excellens,
 • varje människas potential,
 • expertis och engagemang från vår personal,
 • partnerskap och bilda starka och varaktiga samarbeten där vi kan uppnå mer genom att arbeta med annat än ensam,
 • kvalitet och vi förbättrar kontinuerligt våra kvalitetssäkringsprocesser.

Varför en brittisk examen?

 • Brittiska universitet är allmänt erkända för sin forskning och utbildning.
 • Kvalitetssäkringsbyrån är ett oberoende organ och ansvarar för att upprätthålla de höga standarderna för brittisk universitetsutbildning. En brittisk examen garanterar dig en utbildning av god kvalitet.
 • 1000 år med extraordinär akademisk innovation - för närvarande rankas Storbritannien på tredje plats i världen för innovation.
 • Tre av de tio bästa universiteten i världen finns i Storbritannien, inklusive universitetet som rankas först i världen.
 • Brittiska examina är viktiga för arbetsgivare eftersom de har stor vikt vid att få praktisk erfarenhet inom det relevanta området och de utrustar dig med alla färdigheter och kunskaper som krävs för en framgångsrik internationell affärskarriär.
 • Det studentcentrerade tillvägagångssättet för lärande i brittisk utbildning innebär att du kommer att utveckla självständighet, självdisciplin och analytiska färdigheter som efterfrågas av arbetsgivare.
 • Engelska är språket för globalt företag så att studera för en brittisk examen gör att du kan förbättra dina engelska språkkunskaper.
 • Klassstorleken är i allmänhet tillräckligt små för att säkerställa att studenterna har tillgång till utrustning och tillräckligt med tid att prata med sina föreläsare.
 • Vi lägger stor vikt vid att öka elevernas anställbarhetskunskaper . IBS har inrättat sitt UpSkill -program, som förbättrar och utvecklar de färdigheter som är mest efterfrågade på arbetsplatsen och låter våra akademiker ha en fördel framför andra i jobbansökningar.
 • Brittiska program är kortare, vilket sparar tid och pengar. Våra kandidatprogram är 3-åriga heltidskurser och våra masterprogram tar 1 år.
 • 38 procent av Nobelprisvinnarna som studerade utomlands gjorde det för en brittisk examen.

Campus funktioner

Budapest Campus

IBS campus i Budapest, som består av tre vackert restaurerade arkitektoniska arvsbyggnader, ligger i Graphisoft Park i Óbuda, direkt vid Donau, och är en idealisk plats för utbildning. Parken är värd för över 60 internationella och ungerska företag, inklusive Microsoft, SAP, Canon eller Samsung, och tillhandahåller en levande affärsmiljö för vår skola. Detta gör det möjligt för oss att utnyttja den underförstådda potentialen fullt ut i våra studenters och utexaminerades intresse. På campus finns även ett residens för våra studenter.

  Antagningar

  Hur man ansöker?

  1. Gå till IBS-ansökningssidan och klicka på knappen 'Bli sökande'. Du kommer att se din inloggning direkt och den kommer också att skickas till din e-post. Spara din inloggning eftersom du behöver logga in då och då.
  2. Välj ditt program och intag (du kan endast ansöka till ett program).
  3. Fyll i formuläret och ladda upp nödvändiga dokument.
  4. Var särskilt uppmärksam på "Checklist-uppgifterna", du måste göra alla för att bli antagen.
  5. Skicka in din ansökan.
  6. Du måste betala 100 EUR i ansökningsavgift (återbetalningsbar). Observera att din ansökan blir giltig först efter att din ansökningsavgift har betalats.

  Visumkrav

  Medborgare i icke-europeiska länder måste personligen ansöka om uppehållstillstånd för studenter på närmaste ungerska konsulat. Efter intervjun tar det vanligtvis flera veckor att få visum. Om konsulatet beviljar visum får du ett typ D-visum som är giltigt för en enstaka inresa till Ungern och efter inresa i Ungern har du 30 dagar på dig att åka till immigrationskontoret i Budapest för att få ditt uppehållstillstånd.

  Krav för ett studentuppehållstillstånd till Ungern:

  • officiella och ursprungliga skol- och ID-handlingar,
  • IBS:s Visa Support Certificate som intygar studentstatus, boende i Residence Hall, sjukförsäkring för första studieåret och engelska kunskaper,
  • avsevärd ekonomisk bakgrund på ditt eller föräldrarnas bankkonto (tillräckligt för ett års vistelse i Budapest inklusive resekostnader för tur och retur, cirka 5-6000 euro, som kommer från en vanlig inkomst som måste framgå av kontoutdragen) och om dina föräldrar är sponsrar din vistelse måste du bevisa att du är släkt genom att uppvisa deras födelsebevis,
  • lite kunskap om Ungern, IBS och våra program,
  • sjukförsäkring (ca 260 EUR betalas vid ankomst till IBS),
  • boendedetaljer (vi intygar ditt boende på campus Residence Hall-adress: 1031 Budapest, Reichl Kálmán u. 6., men det är ditt ansvar att ordna och betala för ditt boende),
  • ett språkcertifikat för engelska kunskaper är en tillgång för konsulatet.

  Visumprocessen kan ta mellan 2-4 veckor, vänligen boka din intervju i god tid. På vissa konsulat kommer du att behöva fråga och vänta på en tid för visumintervjun, så vi föreslår att du ordnar en tid direkt efter att du har betalat studieavgiften och registreringsavgiften och vi skickar ditt visumsupportcertifikat med expressbud inom några få sekunder. dagar.

  Studentberättelser

  Platser

  • Budapest

   Záhony utca 7, H-1031, Budapest

  Frågor