Keystone logo
International Studies Institute - The Institute at Palazzo Rucellai (ISI  Florence)

International Studies Institute - The Institute at Palazzo Rucellai (ISI Florence)

International Studies Institute - The Institute at Palazzo Rucellai (ISI  Florence)

Introduktion

International Studies Institute (ISI Florence) grundades 2001 som en oberoende privat utbildningsorganisation som fungerade som ett amerikanskt centrum för högre utbildning i Florens, Italien.

2005 grundade ISI Florence konsortiet för offentliga universitet vars medlemmar inkluderar Pennsylvania State University, University of Connecticut, University of Virginia, University of Maryland och University of Melbourne (Australien). Institutet upprätthåller också akademisk anslutning till Roger Williams University, Rutgers University, Connecticut College, Marywood University, Arizona State University, tillsammans med många andra, och samarbetar med Università di Firenze om ett antal akademiska initiativ, inklusive konferenser, publikationer och arkitektur workshops.

Institutet välkomnar nya institutionella partners vars studenter kommer att ge ett positivt bidrag till ISI Florens studentkropp genom att visa mognad, entusiasm och engagemang för att få ut mesta möjliga av studier utomlands.

På ISI Florens blomstrar studenter i en säker, stimulerande miljö och njuter av en unik pedagogisk upplevelse i en verkligt exceptionell stad. Studenter använder Florens till fullo som ett levande laboratorium under sin semester, sommar eller läsår utomlands. De går samma medeltida kullerstenar som Dante, tittar på de fantastiska mästerverken från Michelangelo och Leonardo da Vinci och övar sin italienska i skuggan av Brunelleschis kupol. Institutet erbjuder akademiska program rotade i den liberala konstraditionen - en passande hyllning till renässansens födelseplats - och har en framstående fakultet och studenttjänstteam i världsklass.

Platser

 • Florence

  Via della Vigna Nuova,18, 50123, Florence

  Program

   Institutionen erbjuder även:

   Frågor