Keystone logo
International University For Graduate Studies -  IUGS

International University For Graduate Studies - IUGS

International University For Graduate Studies -  IUGS

Introduktion

Utformad för yrkesverksamma med olika utbildningsbakgrund och erfarenhet, program på IUGS är uppbyggda för att möta behoven hos kvalificerade personer som vill avsluta sina formella meriter.

Genom att kombinera engelska och amerikanska examen utbildning modeller, yrkesutövare som har samlat betydande efter studentexamen kurser har nu möjlighet att snabbt tjäna sina master-eller doktorsexamen och certifieringar via nätet eller blandade vägar.

Många studenter har avslutat sin krävs kurser, men har inte slutfört sin avhandling eller avhandling. Andra har samlat gott examen poäng, men har inte tagit de nödvändiga kurser för att förtjäna sin examen. Ytterligare andra har tagit de obligatoriska kurserna, men har hittat dessa kurser accepterades inte för överföring.

IUGS accepterar för överföring alla relevanta efter studentexamen kurser intjänade vid ackrediterade institutioner, inklusive godkänd fortbildning, licensiering och certifiering kurser före eller efter antagning.

Eftersom de flesta kandidaterna är mitten av livet yrkesverksamma, de erkänns som jämlikar och respekteras för sin karriär, personlig, och skolastiska prestationer. Den traditionella professor-elev relationen är ersatt med akademiska och yrkesmässiga gemenskap. En bindning bland kandidaterna, liksom mellan kandidaterna och professorerna, utvecklas och fortsätter bortom examen.

Den UNIVERSITET grundades 1979, är ackrediterad, och har tjänat akademiskt och yrkesmässigt erkännande och godkännande från offentliga och privata organisationer. Varje professor är en yrkesutövande som har tjänat åtminstone en doktorsexamen. Därför är akademiska och praktiska kunskaper integreras i IUGS lärande upplevelse.

Uttalande av övertygelse

Ett behov föreligger för examen grader som är prisvärda, är individuellt tempo, besitter akademisk integritet och tillåta doktorander och master kandidater att fortsätta att uppfylla sina övriga skyldigheter. Alla relevanta forskar krediter från ackrediterade institutioner bör godtas för överföring. De flesta post studentexamen poäng som krävs för licensiering och certifiering bör accepteras för överföring. Doktorander bör ha rätt att ta efter studentexamen kurser på olika institutioner som tjänar deras yrkesmässiga och personliga mål. Forskarstuderande som söker grader bör åläggas att ta, eller har tagit tidigare, den traditionella antalet efter studentexamen poäng som krävs av stora universitet. Forskarstuderande ska vara individuellt erkänd och respekterad för sina professionella och akademiska prestationer. Studenter med yrkesmässig mognad och relevant livserfarenhet är de bästa kandidaterna att bedriva forskarutbildning.

Platser

  • Portsmouth

    Corner of Rodney & Sandwich Street Portsmouth, Commonwealth of Dominica, W.I., , Portsmouth

    Frågor