Keystone logo
© Carrianna Field
International University of Catalonia

International University of Catalonia

International University of Catalonia

Introduktion

Universitetsanda

Kallelsen att lära sig och att förändra världen

Ett universitet omfattar kunskap, forskning och kunskapsöverföring. Vi strävar dock efter mer.
Vi är människor som ägnar oss åt vår tid och ansträngning för att lära oss för att förändra världen. Du kan se denna ambition i UIC Barcelona-aktiviteter. Det ligger i vårt DNA.

Har universitetets erfarenhet du alltid drömt om

Att placera varje student i hjärtat av allt betyder att du är huvudpersonen i UIC Barcelona.

Det här är vårt engagemang för dig, avspeglas av individuell uppmärksamhet, små klassgrupper, en vänlig undervisning, stödjande tjänster och allt du behöver för att förbättra dina färdigheter.

Bygga broar till professionell verklighet

Vi är kopplade till samhället och till företag. Klasser praktiseras och lärs av aktiva yrkesverksamma. De kompletteras med ett praktikprogram. Av alla dessa skäl har UIC Barcelona en av de bästa anställningsgraden i det katalanska universitetssystemet.

I Barcelona och i anslutning till världen

Multikulturell Barcelona ger en övergripande bakgrund av talang och kunskap.
Vi har också internationella avtal och utbytesprogram med universitet utomlands. Några av våra utbildningsprogram lärs delvis på engelska; du kan till och med ta hela ditt program på detta språk.

Ackreditering

Universitat Internacional de Catalunya startade officiellt sin akademiska verksamhet i oktober 1997. Organisk lag 11/1983 om universitetsreformen (LRU) och 26/1984 parlamentet i Katalonien lagde upp en lämplig rättslig ram för inrättandet av ett universitet med kapacitet att tilldela officiella examensbevis. Fundación Familiar Catalana (Catalan Family Foundation) tog det fulla ansvaret för genomförandet av detta akademiska projekt.

De främsta anledningarna till att en student bör överväga att studera vid UIC Barcelona

 1. Internationell erfarenhet i en av de mest spännande städerna i världen: Barcelona
 2. Högt kvalificerade professorer och yrkesverksamma som älskar att lära sig med en internationell tankegång
 3. Officiella grader och praktisk träning
 4. Internationella praktikplatser
 5. En hög anställningsbarhet
 6. Det optimala sättet att förbättra språkkunskaper
 7. Personlig coachning och rådgivning för alla program och till alla studenter
 8. Nätverk och kontakter
 9. Utveckla ledarskap och entreprenörskap
 10. Fortsätt utbildning: Master, forskarutbildning och doktorsexamen. program

tjänster

Boende: Om du behöver boende under din tid på universitetet kommer du att kunna ansöka om studenthem, lägenheter och rum som har specialdesignats för dina behov.

Sport: Studier vid UIC Barcelona innebär att man utvecklar sig som en person. Vi uppmuntrar studenterna att vara med i idrott och fysiska aktiviteter. Universitetet främjar och organiserar sportaktiviteter, tävlingar och ger rabatter och andra fördelar för studenter så att de kan få tillgång till andra faciliteter och organisationer i Barcelona.

Coaching och rådgivning: Counseling och coaching tjänster utformade för studenter att uppnå sina personliga och professionella utmaningar.

Studentliv

Studenttjänster: hjälper dig att uppnå det som är viktigast: dina personliga mål.

Det organiserar ett brett spektrum av kulturella, sportrelaterade, sociala och akademiska aktiviteter. Tjänsten ger information och vägledning om akademiska, administrativa och extracurricular frågor på universitetet.

UIC: s studenttjänster ansvarar för att informera och ge råd till universitetsstudenterna om hur man hanterar sina pappersarbete och även andra extracurricular frågor.

Alumni: UIC Barcelona reläerar sin akademiska filosofi till samhället genom sin gemenskap av 12.000 kandidater. Denna filosofi är excellens på jobbet, individen placeras i centrum av allt, viljan att tjäna och den ständiga söka efter sanning.

Platser

 • Barcelona

  Barcelona campus Inmaculada, 22, 08017, Barcelona

 • Turin

  Turin, Italien

Frågor