Keystone logo
International University of the Caribbean

International University of the Caribbean

International University of the Caribbean

Introduktion

Det internationella universitetet i Karibien (IUC) är en institution som bygger på en lång tradition av erfarenhet inom utbildningsområdet och representerar ett av de mest insiktsfulla svaren på Karibiens realiteter och utmaningar.

Det internationella universitetet i Karibien grundades av Förenade kyrkan i Jamaica och Caymanöarna i november 2005. Det består av två utbildningsenheter: College for Leadership and Theological Development (CLTD) [tidigare Institutet för teologisk och ledarskapsutveckling] och Mel Nathan College. Dessa enheter ger universitetet en rik historia av pedagogisk innovation, höga akademiska och forskningsstandarder och ett engagemang för samhällsengagemang. Sammanslutningen av de två enheterna kommer att tjäna för att konkretisera sina redan befintliga styrkor samtidigt som de ger en plattform för expansion och ökad påverkan i Karibien och utöver.

Universitetet har lovat att leverera överkomlig, ackrediterad, högskoleutbildning, till personer som har en önskan att bemyndiga sig att möta kraven på en konkurrenskraftig global sysselsättningsmiljö.

Det internationella universitetet i Karibien kännetecknas av ett åtagande att

 • Ledarskapsformation
 • Tillgänglighet
 • Studentvänlig och studentfokuserad orientering
 • Kulturspecifika program
 • Kvalitetsforskning och publicering
 • Högkvalificerad personal

Fredskalendern

Universitetets ande och karaktär är invecklat kopplade till inrättandet av en fredsstudiedagbok. På detta sätt kommer universitetet att förbinda sig att bekräfta röst och värderingar som ära högsta goda för de människor som faller inom dess inflytande. Universitetet arbetar med kunskapen om "shalom", det här, freden - en teologiskt kraftfull och allomfattande terminologi. Fred är förhöjt som den grundläggande principen om hälsa och ett uttryck för ett hälsosamt och målmedvetet liv. Fred lärs, erfaras och lärs som energikraften som är livsgivande. Fredstudiedagen kommer att kalla människor från alla samhällsskikt att kämpa med och praktisera som de som arbetar för fred. Under den närmaste tiden kommer alla program som erbjuds vid IUC att innehålla en fredsrelaterad kurs som en del av institutionens åtagande att skapa fredsskapande i sina elever.

Syn

Visionen av Karibiens internationella universitet är att påverka bemyndigandet av kvalitativa personer som kommer att odla och främja familje, samhällets och nationens välbefinnande. "

Uppdragsbeskrivning

"Medskapare av ett mer utmärkt sätt att livslångt lärande, utbildningsstyrka, välstånd, fred och helhet."

Platser

 • Kingston

  47 Old Hope Road Kingston 5, , Kingston

  Frågor