Keystone logo
International University Of The Health Sciences (IUHS)

International University Of The Health Sciences (IUHS)

International University Of The Health Sciences (IUHS)

Introduktion

Vi är en global medicinsk utbildningsinstitution som innehåller de mest uppdaterade, effektiva undervisningsmetoderna, kombinerat med ett "hands on" integrerat kliniskt medicinprogram som sträcker sig över hela vår prekliniska läroplan.

​Genom att använda den senaste moderna tekniken och integrera den med lokala medicinska anläggningar kan IUHS utöka sin räckvidd inte bara över stater utan också över gränser. Detta gör att en avancerad inlärningsmiljö kan skapas nästan var som helst.

​IUHS-akademiker är licensierade och praktiserar i hela Kanada, i över 28 stater i USA och många länder över hela världen.

Medicinsk utbildning för 2000-talet

Distribuerat lärande - Det finns ingen anledning för studenter att rycka upp med rötterna och flytta för att gå på medicinsk skola längre. Moderna medicinska utbildare engagerar studenter genom ett nätverk av kliniska anläggningar och fakulteter samt lärandeteknik.

Liveföreläsningar på flera plattformar låter eleverna engagera sig mer än i ett traditionellt klassrum. Studenter kan interagera med professorn, lärarassistenter och klasskamrater i en säker, mindre skrämmande inlärningsmiljö. Lärplattformar ger eleverna friheten att interagera och samarbeta med varandra och de som undervisar dem utan fördomar eller fördomar.

Mentorade och föreskrivna prekliniska kliniska färdigheter och Clerkship-rotationer ger den livsviktiga en-mot-en-undervisningen i traditionell medicin. IUHS erbjuder utbildning som är inriktad på utbildning utan distraktion.

Vår idé om Flipped Classroom: IUHS-professorer leder inte längre didaktiska föreläsningar. Allt grundmaterial för block erbjuds för förhandsgranskning inför lektionerna som körs i problemlösnings- och fråge- och svarsessionsformat. Denna metod tar bort de gammaldags Flexnarian-sessionerna som ger eleverna omedelbar tillgång till kärnkoncepten. På så sätt kommer eleverna till klassen förberedda och ger mer tid för produktiv interaktion.

Detta system ger eleverna fler lärande kontakttimmar och ger möjlighet att själva leda och bli pedagoger.

Bästa professorerna i branschen – Eftersom IUHS-professorer kan undervisa från vilken plats som helst, är våra professorer mycket eftertraktade topputbildare inom sitt område. Alla IUHS-professorer undervisar också vid amerikanska eller kanadensiska medicinska skolor. Som IUHS-student får du en utbildning som motsvarar (eller bättre) än standarderna för amerikanska och kanadensiska medicinska skolor.

IUHS är ledande inom distribuerad utbildning och har samarbetat med ledande medicinska skolor och företag inom utbildningsteknik för att utveckla och införliva de mest innovativa och effektiva undervisnings- och inlärningsteknikerna i branschen.

Antagningar

Att bestämma sig för att studera medicin är ett stort beslut.

Att söka till läkarutbildningen borde inte vara en stor process!

IUHS effektiviserar processen med en enkel onlineansökan och dokumentuppladdning som du kan ta dig tid att göra. Även de som skriver dina rekommendationsbrev kan helt enkelt klicka på fliken Rekommendationsbrev för att fylla i ett enkelt formulär eller ladda upp sitt brev.

IUHS erbjuder en BSc-MD Pathway för studenter som har liten eller ingen eftergymnasial utbildning i förutsättningarna.

Stipendier och finansiering

Platser

  • Basseterre

    Marriott Concourse, 858 Frigate Bay Rd,, , Basseterre

Program

    Institutionen erbjuder även:

    Frågor