Keystone logo
INTI International University & Colleges, Malaysia

INTI International University & Colleges, Malaysia

INTI International University & Colleges, Malaysia

Introduktion

Spänner över Central, norra och östra Malaysia, INTI International University och högskolor grundades över 30 år sedan och är en ledande leverantör av utbildning av hög kvalitet, som erbjuder den bredaste utbud av vägar examen framgång. Under årens lopp har vi bildat fasta band med toppskiktet universitet och viktiga aktörer inom industrin för att säkerställa att rätt kompetens och vinnande ande är ingjutit i våra studenter.

En nyckelfaktor vid INTI är att våra studenter är en del av världens största operatör av privata universitet, pristagare internationella universitet. Ger en ny dimension till INTI's program, det prestigefyllda nätverk av pristagare internationella universitet öppnar nya gränser för studenter genom sin betoning på yrkesinriktade program och inter, som är en röd tråd i de olika länderna är verksam i.

Varje år, INTI studenter arbetar för att erbjuda lösningar för över 50 bransch projekt som läggs fram av stora företag och delta mer än 20 föreläsningar av framstående talare, sätta en ny standard för den malaysiska utbildningssektorn. De senaste undervisningsmetoder och tekniker, tillsammans med upplevelsebaserat lärande tillämpas på alla INTI campus, medan kurser och ämnen ständigt uppdateras för att möta de föränderliga globala marknadens behov.

Varför INTI?

Platser

Platser
 • Batu Pahat

  INTI International University Persiaran Perdana BBN, Putra Nilai, 71800, Batu Pahat

  • Batu Pahat

   INTI International College Subang 3, Jalan SS15/8 Subang Jaya, 47500, Batu Pahat

   • Batu Pahat

    INTI International College KL Menara KH Jalan Sultan Ismail, 50250, Batu Pahat

    • Batu Pahat

     INTI International College Penang 1-Z,Lebuh Bukit Jambul , 11900, Batu Pahat

     Frågor