Keystone logo
International Reformed University and Seminary

International Reformed University and Seminary

International Reformed University and Seminary

Introduktion

International Reformed University and Seminary ( IRUS ) är en institution för biblisk högre utbildning, vars uppdrag är att förbereda medlemmar av trossamhället i den nordamerikanska regionen, inklusive Los Angeles och vidare över hela världen, för att tjäna som framtida och lekledare inte bara i koreanska invandrarkyrkor i världen men också i alla Guds kyrkor. Denna förberedelse är att utbilda män och kvinnor som är godkända arbetare som inte behöver skämmas och korrekt hantera sanningens ord för att anstränga sig för att utveckla sig till Gud.

International Reformed University and Seminary ger tillgång till högre utbildning för alla kyrkans medlemmar i invandrarsamhället. International Reformed University and Seminary erkänner att lärande är en livslång process och kommer att göra utbildning mer tillgänglig och prisvärd.

IRUS främjar samarbetsrelationer som underlättar partnerskap för ömsesidig framgång i anslutning till kyrkor och valörer för att vårda kyrkans ledare.

International Reformed University and Seminary tillhandahåller kvalitetsundervisning med fokus på akademisk prestation och personlig och professionell tillväxt och använder lämplig teknik för att främja program, tjänster och operationer för att stödja undervisning och lärande.

International Reformed University and Seminary erbjuder examensprogram av hög kvalitet som gör det möjligt för akademiker att använda och tillämpa sin bibliska kunskap och teologi i sina personliga liv och ministerier.

Platser

  • Los Angeles

    Vermont Avenue,125, 90004, Los Angeles

    Frågor