Keystone logo
ISCSP - Instituto Superior de Ciências Sociais e Políticas

ISCSP - Instituto Superior de Ciências Sociais e Políticas

ISCSP - Instituto Superior de Ciências Sociais e Políticas

Introduktion

Den ISCSP främjar bildandet av sina elever inom områdena social och statsvetenskap, erbjuder forskarutbildning (examen) och forskarutbildning, andra och tredje nivån, vilket motsvarar graden av Master och PhD. I undervisningen matris inkluderar de vetenskapliga områdena sociologi, offentlig förvaltning och offentlig politik, statsvetenskap, internationella relationer, socialpolitik, antropologi och social kommunikation.

Nära samarbete med undervisning, ISCSP främjar vetenskaplig forskning genom sina forskningscentra erkänts av Stiftelsen för vetenskap och teknik (FCT) - Centrum för administration och offentlig politik (CAPP) och östra Institute (IO) och andra centra i området Stats Vetenskap och internationella relationer, sociologi och antropologi.

Den ISCSP utvecklar en samhällstjänst tillhandahållande politik, bidrar till den sociala och ekonomiska utvecklingen i landet och kompetensutveckling och organisation av den ekonomiska strukturen, och det civila samhället samt att stärka den funktionella och organisatoriska förhållanden offentlig sektor. Internationellt finns det deltagande i projekt i portugisisktalande världen och på nya områden av geostrategiska roll.

Platser

  • Lisbon

    Rua Almerindo Lessa - 1300-663 , , Lisbon

    Frågor