Keystone logo
ISEB - Instituto Superior Europeo de Barcelona

ISEB - Instituto Superior Europeo de Barcelona

ISEB - Instituto Superior Europeo de Barcelona

Introduktion

ISEB - Instituto Superior Europeo de Barcelona är en utbildningsinstitution specialiserad på distansutbildningsprogram. Tvärvetenskaplig karaktär, lär ut forskarutbildning i olika discipliner inom områden som näringsliv, utbildning, psykologi, lag och idrott, bland annat som en referens i spanska onlineutbildningscenter. Medveten om de senaste sociala och marknadsutvecklingarna innehåller ISEB i de flesta av sina träningsprogram innehåll av Emotional Intelligence, Coaching, NLP och Corporate Social Responsibility, så att framtida yrkesverksamma kan utveckla sin fulla potential från ett socialt ansvarsfullt perspektiv.

Med en helt flexibel metod kan studenterna välja startdatum för träningsprogrammet och tillsammans med sin tilldelade handledare utforma en personlig studieplan så att de kan studera i sin egen takt och därigenom kunna kombinera sina studier med arbetslivet. Dessutom, tack vare vår 24/365 metod, har studenten alltid en handledare tillgänglig 7 dagar i veckan, 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året.

ISEB är ett officiellt centrum som är associerat med Isabel I-universitetet, ett av de viktigaste spanska universiteten inom distansutbildning, som projiceras inom det europeiska området för högre utbildning och som beviljar ECTS-poäng (European Credit Transfer System) i alla utbildningar , vilket garanterar dess kvalitet och homogenitet.

ISEB är placerad som en av de bästa distansutbildningsinstituten, och rankar fjärde i träningscentra enligt Financial Magazine och har nyligen fått EFQM-certifikatet för kvaliteten på sina studier.

Alla skolprogrammen följs av ISEB English Program, en valfri och fri engelskkurs som gör det möjligt för elever att förvärva de nödvändiga språkliga färdigheterna att utvecklas på den internationella arenan.

Efter avslutad studier av vårt master-, forskarutbildnings- och utvecklingsprogram, får studenten en dubbel examen utfärdad av ISEB godkänd och certifierad av universitetet Isabel I:

  • Magisterexamen, Postgraduate eller Executive Development Program
  • ISEB engelska programmet

För att underlätta administrativa förfaranden kan alla icke-EU-studenter ansöka om Haag Apostille i alla de erhållna graderna, vilket ger de internationella studiernas giltighet.

Platser

  • Barcelona

    Avinguda Diagonal,177, 08018, Barcelona

Program

    Frågor