Keystone logo
ISPED

ISPED

ISPED

Introduktion

om ISPED

The South amerikanska institutet för forskning och utveckling - ISPED är ett brasilianskt företag, med huvudkontor i São Paulo / SP representerade i flera städer i landet genom partnerskap med förberedande kurser och andra företag inom utbildningssektorn.

Institutionen söker mer flexibel tillgång till utbildning och professionella erfarenheter i andra länder, liksom stöd från den första kontakten till utgivning och validering av peeragen.

Omvandla studenter i skickliga yrkesmän i vårt land är det huvudsakliga syftet med ISPED som syftar till att hålla sig informerad om den globala marknaden, särskilt genom nya möjligheter att institutionerna i Sydamerika tillhandahåller.

De kurser som erbjuds syftar till att uppfylla kraven i ursprungsländerna, de brasilianska standarder och särskilt de förväntningar som våra studenter.

UPPGIFT

Erbjuda kultur och professionell utveckling, liksom internationell erfarenhet från välrenommerade institutioner.

VISION

Öka utbudet av kurser och erkännas som en modern och globaliserad företag i världen.

VÄRDEN

Integritet, respekt och möjligheter på arbetsmarknaden och de som kommer till oss för att förbättra och innovativa erfarenheter; Ansvarsfullt och hållbart aktivt parallellt med ett internationellt avtal som har den ekonomiska tillväxten som det viktigaste målet; Innovativ Management med Öppen för nya medlemmar och vissa professionella och definierade ändamål; Ambitiös och Company vänder sig till studenter, partners och försäkrade så att alla har tillväxt som ett mål som skall uppnås, Kredit förhållandet mellan yrkesverksamma som en nödvändig förutsättning för att skapa nätverk och vidareutveckling av vårt land.

Om Universidad Autónoma de Asunción

UAA - Universidad Autónoma de Asunción har sitt ursprung i 1978 genom skapandet av School of Business Administration (ESAE), med det ursprungliga målet att utbilda mänskliga resurser för befintliga företag i Paraguay.

Med tidens gång och tack vare bilden av allvar och efterfrågan överförs av UAA att få en utbildning av god kvalitet och överkomliga för befolkningen, ESAE utökat sin fysiska och akademisk infrastruktur, öka sitt erbjudande kurser till andra områden såsom i samhällsvetenskap, juridik, humaniora, politik, hälso- och teknik.

Från och med år 1991 banken genom dekret nr 11615 av ministeriet för sitt land för utbildning omvandlades till universitetet, ytterligare utöka sin lista över befintliga kurser också kommer att ge sina studenter Forskarutbildning Lato Sensu kurser och strikt bemärkelse.

För närvarande har UAA mer än 125 avtal över hela världen, är det enda land som godkänts i USA av ACBSP - Ackreditering rådet för Business skolor och program. Utöver detta erkännande har UAA också stor internationell prestige, övervägs i 2015 av QS bästa universiteten en av de bästa 3 universitet i Paraguay och noterade bland de mest lämpliga i Latinamerika.

För att åstadkomma allt detta ansvar, är UAA uppdrag att fortsätta att erbjuda en god service, med tillräckliga fysiska resurser uttryckligen universitet utbildning och specialiserade mänskliga resurser inom sina respektive verksamheter och därmed upprätthålla sitt erkännande av bättre utbildningsinfrastruktur Paraguay.

Om University of Morón

UM är en privat institution som sedan 1960 är tillägnad undervisning inom det akademiska området. För närvarande har det 26.000 kvadratmeter utbildningsinfrastruktur, 6000 m² för laboratorier och moderna dina biblioteksfunktioner.

För sina klassrum har gått mer än 50.000 studenter från en av de 10 befintliga förmågor, bland annat medicinska fakulteten.

Yrkesverksamma inom institutionen är noggrant utvalda enligt deras meriter och erfarenheter, så att utbildning av hög kvalitet och respekt företräde framför alla befintliga karriär vid universitetet.

Universitetet står för helheten som finns kvar i sin nuvarande ledning. En institution med bred disciplin mångfald och äkta demokratisk anda som kännetecknas i en annan uppfattning från andra privata universitet i Argentina, vilket ger en modern syn enligt de behov och krav samhället och samhället, liksom dess expansion i den internationella utbildnings scenen.

School of Medicine

Dess mål är inriktade på yrkesutbildning inom vetenskapen och konsten att medicinen, som syftar till att förstå strukturen hos människan, hälsofrämjande, förebyggande och behandling av sjukdomar.

School of Medicine använder för fullbordandet av sitt syfte, en solid vetenskaplig, teknisk och humanistisk, med närvaron av de viktigaste utredare, en högt kvalificerad lärare och laboratorier utrustade med den senaste tekniken i världen.

Institutet anses vara en av världens bästa medicinska universitet, som dess rektor, Dr. Domingo Liotta, är erkänt världen över som skapare av den konstgjorda hjärtat. Dessutom är det viktigt att notera att A har den högsta andelen av godkännanden för uppehållstillstånd tester i Argentina, med siffror som är högre än 70% av sina studenter.

För närvarande är ansvarig för hälsan hos fyra miljoner invånare, genom besök som gjorts av hans studenter, därför, den institution som har störst socialt ansvar i landet när det gäller folkhälsan.

Med dessa tillgångar, garanterar uppmuntra blivande läkare och andra yrkesgrupper att förvärva och bygga upp kunskap för att stärka den teoretiska grunden som krävs för utövande av ansedda medicin och andan i utredningen.

Om National University of Cordoba

UNC - National University of Cordoba började sin karriär i Argentina i mitten av sextonhundratalet när startade sin verksamhet under namnet Colegio Máximo, där hans elever, som i flertalet var religiösa staden Cordoba, fick filosofi och teologi klasser .

Det är just genom födelsen av UNC som Argentina började sin historia i utbildningen. Genom denna institution, som i över 400 år erbjuder sina utbildningstjänster, kan hela staden Cordoba utvecklas och se, från denna institution, alumner vända presidenter.

För närvarande är UNC den äldsta institution för Argentina och sätt mer än 110.000 studenter från olika platser genom 250 grund-och forskarutbildning som erbjuds och erkända över hela världen. Varje år mer än 1.500 forskningsprojekt är direkt kopplade till henne, liksom 13 skolor, 100 forskningscentra, 25 bibliotek och 16 museer.

Juridiska fakulteten

Juridiska fakulteten och samhällsvetenskap, är UNC den äldsta delen av staden, bredvid den första byggnaden vid universitetet, Colegio Nacional de Monserrat och även andra byggnader av tiden.

Platser

  • São Paulo

    Rua Madre de Deus, 499 – 1°andar Mooca – São Paulo/SP – CEP 03119-000, , São Paulo

Program

Frågor