Keystone logo
Istanbul Medipol University Master i hälsovård
Istanbul Medipol University

Master i hälsovård

Istanbul, Turkiet

2 Years

Engelsk

Heltid

Request application deadline

18 Sep 2024

USD 4 500 / per year

På Campus

Introduktion

Genom att påverka den sociala välfärden och sociala välfärden samt hälsotillståndet i ett samhälle är hälso- och sjukvården en av de viktigaste sektorerna i ett land.

Förutom sitt universella uppdrag att upprätthålla och förbättra hälsotillståndet för medborgarna i sitt land, syftar den turkiska hälsosektorn också till att skydda sitt folk från den ekonomiska bördan av hälsokostnader och svara på deras förväntningar från sektorn. Med dessa mål i åtanke sker många förändringar inom sektorn, särskilt när det gäller tillhandahållande och finansiering av hälsotjänster.

Som ett resultat av dessa förändringar finns det behov av chefer som inte bara kommer att utveckla lösningar för de befintliga problemen utan också forma sektorns framtid. Således tog hälsoledningen plats inom yrken som har en ljus framtid inom karriärplanering.

Istanbul Medipol University Health Management masterprogram (med och utan avhandlingskrav) öppnades under höstterminen läsåret 2012-2013 för att bidra till uppfyllandet av professionella hälsobehov inom sektorn.

Antagningar

Stipendier och finansiering

Läroplan

Programresultat

Studieavgift för programmet

Karriärmöjligheter

Om skolan

Frågor