Keystone logo
ITESO -  Universidad Jesuita de Guadalajara

ITESO - Universidad Jesuita de Guadalajara

ITESO -  Universidad Jesuita de Guadalajara

Introduktion

ITESO är jesuittuniversitetet i Guadalajara. Grundades 1957 och tillhör gruppen av jesuittuniversitet i världen.

ITESO är jesuittuniversitetet i Guadalajara. Grundades 1957 och tillhör ett nätverk av över 228 jesuittuniversitet runt om i världen. De delar alla en 450-årig tradition av jesuittutbildning, en tradition som historiskt har varit i centrum för världstanken, känd för att utbilda ledare inom alla områden inom vetenskap och konst.

ITESO är känd för sin akademiska expertis, en djup oro för både lokala och globala sammanhang och sitt engagemang för att förbättra människors livsvillkor. Dess omfattande utbildningsprojekt ser ut till att utveckla intelligens och känslighet, att utbilda fria och socialt ansvarsfulla unga män och kvinnor för livet, i en miljö som är idealisk för att upptäcka och växa.

Att studera på ITESO innebär att man delar en jesuittutbildning med en och en halv miljon studenter runt om i världen.

Du kan vara en del av en multikulturell miljö och studera med över 9000 studenter från Mexiko och från andra länder som Argentina, Brasilien, USA, Frankrike, Finland, Holland och Schweiz, som studerar vid vårt universitet genom Academic Exchange Program .

ITESO:s uppdragsbeskrivning

121981_photo-1517486808906-6ca8b3f04846.jpg
Naassom Azevedo / unsplash

ITESO är ett universitet med kristen inspiration som anförtros Jesus Society. Den ser sig själv som en gemenskap av människor i ständig tillväxt

Dess uppdrag är:

  • Att bilda kompetenta, fria och engagerade proffs som är villiga att ställa sitt varelse och sina handlingar till samhällets tjänst.
  • Att utöka gränserna för kunskap och kultur i den pågående sökningen efter sanning.
  • Att föreslå och utveckla, i dialog med olika sociala organisationer, livskraftiga och relevanta lösningar för att transformera system och institutioner.

Allt detta i syfte att bygga ett rättvisare och mer humant samhälle.

Syn

Att positionera sig som en ledande promotor för insamlingsprojekt för stipendier, sociala initiativ och universitetets utveckling och tillväxt genom att samarbeta med andra sektorer för att bilda ett effektivt team som tillhandahåller service, underlättar information och stöder institutionell strategi.

Platser

  • Tlaquepaque

    Anillo Periférico Sur Manuel Gómez Morín,8585, 45604, Tlaquepaque

Frågor