Keystone logo
International University of Japan

International University of Japan

International University of Japan

Introduktion

Översikt

När International University of Japan grundades 1982 var det dess uppgift att utveckla framtida ledare med hög specialiserad teoretisk och praktisk kunskap samt förståelse och empati mot världens olika kulturer och öka deras förmåga att bidra till det globala samhälle.

Under de 35 åren som har gått har mer än 4 300 globala ledare från cirka 130 länder kommit från våra Graduate Schools of International Relations och International Management. På vårt campus har vi byggt ett unikt och globalt intellektuellt samhälle, oöverträffad i världen. Cirka 300 studenter från 50 länder bor i sovsalarna, studerar och forskar tillsammans med vår fakultet.

Dessutom har vi utvecklat en rik utbildningsinfrastruktur för att tillgodose informationssamhället och har ett starkt förhållande till Center for Global Communications (GLOCOM), som, som ledande inom forskningen kring ett informationssamhälle, betonar "Chigyo", den studie av kunskap.

IUJ ligger i det lugna hjärtat av landsbygden Japan, en idealisk plats för unga män och kvinnor från alla delar av världen att samla och lära av varandra och från en begåvad och mångsidig internationell fakultet. Graduate School of International Relations (GSIR) och Graduate School of International Management (GSIM) presenterar en unik möjlighet för IUJ studenter att fördjupa sin förståelse för IUJ med hjälp av avancerad informations- och kommunikationsteknik. Vår välutrustade campus, med sitt fantastiska Matsushita bibliotek och informationscenter (MLIC), gör det möjligt för eleverna att hålla fart i denna snabbt växande globala och tekniska ålder. Medan engelska är undervisningsspråk erbjuds olika nivåer av japanska språkkurser på IUJ så att de som vill utveckla sin kunskap i japanska för praktik eller en professionell karriär där kunskap om det japanska språket är viktigt kan göra det. Samtidigt kan de japanska språkkurserna hjälpa utomeuropeiska studenter att bättre förstå den japanska kulturen och kommer att hjälpa till i sin dagliga tvärkulturella kommunikation och utbyte.

De som vill utöva yrkeskarriärer i globala företag och offentliga organisationer kommer att lämna IUJ inte bara med MBA eller MA-grader utan också med ett livslångt personligt och professionellt nätverk över hela världen som kommer att vara en stor tillgång som är användbar under hela ditt liv.

GSIM tjänar AACSB * Internationell ackreditering

IUJ har från februari 20, 2018, Graduate School of International Management (GSIM) erhållit ackreditering från AACSB International, världens ledande myndighet för kvalitetssäkring av handelshögskolor. Vänligen se AACSB: s allmänna meddelande, AACSB: s pressrum och det regionala tillkännagivandet som har skickats till cirka 100 reportrar i vår närmaste region av AACSB. IUJ har blivit ett av de fyra AACSB-ackrediterade universiteten i Japan uppdaterat och det första ackrediterade engelska-medeltida universitetet i Japan, som erbjuder examensprogram.

Om GSIM

GSIM grundades 1988 under ledning och samarbete av Amos Tuck School of Business vid Dartmouth College, USA, med sitt uppdrag att vårda kloka individer för globalt företagande och socialt ledarskap. GSIM var den första handelsskolan i USA-stil i Japan och det första MBA-programmet i Japan för att undervisa sina kurser på engelska. Sedan dess har GSIM byggt upp ett internationellt alumni-nätverk som sträcker sig över 120 länder och regioner och utvecklat sin campus till en mångskiftande, multinationell, multikulturell, multietnisk miljö bestående av studenter från hela världen. GSIM har utvecklats till en världsberömd handelshögskola, rankad bland världens 100 största handelshögskolor (t.ex. The Economist Intelligence Unit).* Om AACSB

Grundades 1916 och har sitt huvudkontor i Tampa, Florida, USA, AACSB International (Association of Advance Collegiate Schools of Business) är den längsta tjänstgörande globala ackrediteringsorganet för handelshögskolor, förbinder utbildare, studenter och företag att skapa nästa generations stora ledare . AACSB International är världens största företagsledningsallians.

AACSB-ackreditering anses allmänt som den högsta nivån av ackreditering för handelshögskolor, ett "kännetecken för excellens" i företagsutbildning, och synonymt med högsta kvalitetsstandard. AACSB Ackreditering har intjänats av mindre än 5 procent av världens handelshögskolor.

För att lära dig mer om AACSB, besök www.aacsb

Ackrediteringar

AACSB-ackrediterad

Platser

  • Niigata

    International University of Japan 777 Kokusai-cho, Minami Uonuma-shi , 949-7277, Niigata

Frågor