Keystone logo
International University Of Sarajevo IUS

International University Of Sarajevo IUS

International University Of Sarajevo IUS

Introduktion

Den International University of Sarajevo är en ideell oberoende institution för högre utbildning som självständigt tillhandahåller finansiering för sitt arbete. Det erbjuder utbildningsprogram i alla tre studiecykler, samt särskilda professionella utvecklingsprogram inom de registrerade områdena.

IUS är ackrediterat med de nationella Byrå för utveckling av högre utbildning och kvalitetssäkring och listas i den statliga register över ackrediterade lärosäten i Bosnien och Hercegovina. Universitetet är associerad medlem i European University Association (EUA) och en fullständig medlem i International Association of Universities (IAU). Dessutom är alla sju program representerade genom Keystone ackrediterade av AQ Österrike i sex år från och med september 2016. IUS följer en fyraårig examen struktur Vid grundnivå. Programmen är kompatibla med Bologna systemet och tillåta fri tillgodoräknande genom ECTS. En kandidatexamen vid IUS värderas till 240 poäng. en master programmet vid IUS varar ett år och värderas till 60 poäng.

Språkkrav

Den språk för kommunikation och utbildning vid IUS är EngelskaOch alla blivande studenter behöver bevis på språkkunskaper (IELTS 6 eller TOEFL IBT 79). Studenter som saknar denna kompetensnivå kan studera vid English Language School tills de är redo för sina lärare studier språkmässigt.

Deltagaravgifter

Vid grundnivå kostnaden för ett program startar från 3600 Euro med relevanta stipendier. För magisterexamen i genetik och Bioengineering avgiften är 3500 Euro. För Internationella relationer och Electrical och elektronik programÄr avgiften 3000 Euro.

Platser

  • Sarajevo

    Hrasnička cesta 15 Ilidža , 71210, Sarajevo

Frågor