Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Jacksonville University

Jacksonville University

Jacksonville University

Introduktion

1 oktober 1934: Första samlokalisering av William J. Porter University i auditorium på tredje våningen i First Baptist Education Building.

1935: Porter University ändras officiellt till Jacksonville Junior College (JJC). Klasserna flyttar till Haddock Business University klassrum på Laura Street 517.

1936: Skolan upptar hela andra våningen i Florida Theatre Building.

April 1944: JJC flyttar till Kay Mansion vid 704 Riverside Avenue.

2 oktober 1950: Klasser börjar på Arlington campus i första permanenta byggnaden (grundare).

1961: College of Fine Arts etablerat.

1981: Nya majors infördes: dans, fotografering och kommunikation.

2001: Renoveringar görs av Council Building och Kinne Center.

1 juli 2004: Kerry Romesburg blev den elfte universitetspresidenten.

2007: Omvårdnad utvidgas till att omfatta delspecialisering inom familj och akutsjuksköterska, först i Florida, sjätte i landet. Oak Hall, de nyaste moderna bostäderna, öppnar för studenter.

Uppdraget vid Jacksonville University är att förbereda varje student för livslångt framgång i att lära sig, uppnå, leda och tjäna.

Detta uppdrag kommer att genomföras som ett litet, omfattande, oberoende universitetssamhälle beläget i en livlig urban miljö. Universitetet serverar en etnisk och geografiskt mångfaldig, främst grundutbildad studentorganisation, såväl som vuxna studenter i utvalda grund-, magister-, doktorsexamen- och professionella certifieringsprogram.

Jacksonville University lärande gemenskapen kommer att tillhandahålla personlig service, nära samverkan mellan student och fakultet och ett omfattande utbud av utbildningsprogram och samarbete. Vår inlärningsupplevelse kommer att betona engagerat lärande, integrering av tänkande med att göra och kombinationen av professionell förberedelse med en stark liberal konstfond.

värden

Jacksonville University lärande och levande samhällsvärden:

  • studenter och kvaliteten på deras lärande / levande upplevelse som högsta prioritet;
  • fakultets- och studentengagemang i undervisning, lärande och utökad kunskap inom en miljö med spetskompetens och akademisk frihet;
  • service till universitetet, samhället och samhället; och
  • ärlighet, integritet och ömsesidig respekt.

Jacksonville University kommer att vara ett nationellt och internationellt erkänt universitet känt för signaturprogram, inbjudande och stödjande campus och framgång för sina studenter.

Fokus för Jacksonville University kommer att ligga på att skapa en komplett inlärningsmiljö där studenter kan utveckla och uppleva akademisk, social och personlig framgång. Studenter kommer att känna att Jacksonville University är deras akademiska hem; ett hem där de känner sig trygga, säkra, uppskattade och involverade. Grunden för denna insats kommer att vara heltidsstudiet, kompletterat med utvalda professionella och forskarutbildningar.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

  • Jacksonville

    University Boulevard North,2800, 32211, Jacksonville

    Frågor