Keystone logo
Jagiellonian University Civilingenjör i miljöskydd och förvaltning
Jagiellonian University

Civilingenjör i miljöskydd och förvaltning

Kraków, Polen

2 Years

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Oct 2024

PLN 15 000 / per year *

På Campus

* ingen undervisning för polska medborgare. ansökningsavgiften är 100 PLN

Introduktion

Miljöskydds- och förvaltningsstudierna riktar sig till engelsktalande studenter som söker specialistutbildning i samtida miljövård och naturresursförvaltning. Vår erfarna personal och externa högklassiga experter, som har väl förankrade vetenskapliga prestationer, förmedlar fördjupad och alltid uppdaterad kunskap med fokus på lagarbete samt planering och genomförande av valoriserings- eller övervakningsarbeten. Den tvärvetenskapliga utbildningen ger ett stort antal praktiska aktiviteter i välutrustade, moderna laboratorier såväl som under fältlektioner.

Biologiska fakulteten (fram till 2017—fakulteten för biologi och geovetenskap ) inrättades 1951. Den har kategorin A vetenskaplig i betyget av ministeriet för vetenskap och högre utbildning, utbildningar som genomförs vid fakulteten leder i rankningar som utarbetats av Education Foundation 'Perspektywy' och begåvade studenter vinner det prestigefyllda Diamond Grant-programmet. Biologiska fakulteten låter studenterna utveckla sina intressen för olika aspekter av biologi, neurobiologi och miljövetenskap i välutrustade laboratorier och under studiebesök. Det ger möjlighet att välja en profil av utbildningsväg, genomföra individuella forskningsprojekt och välja ämnen som undervisas av experter från Institutet för botanik, Institutet för miljövetenskap, Institutet för zoologi och biomedicinsk forskning och Botaniska trädgården.

Fakultetens lokaler är belägna på campusets territorium för 600-årsjubileet av JU Revival. Utbildningen Miljöskydd och förvaltning bedrivs vid Institutet för miljövetenskap, som är en del av Biologiska fakulteten. Studenter kan använda det välutrustade miljövetenskapliga biblioteket och läsesalen, samt Internetdatabaser med full tillgång till artiklar om biologiska och medicinska vetenskaper.

Antagningar

Läroplan

Programresultat

Faciliteter

Studieavgift för programmet

Om skolan

Frågor