Keystone logo
Jagiellonian University Master i Business and Finance Management
Jagiellonian University

Master i Business and Finance Management

Kraków, Polen

2 Years

Engelsk

Heltid

08 Apr 2024

Oct 2024

PLN 19 400 / per year

På Campus

Introduktion

Avancerad utbildning i Business and Finance Management syftar till att utveckla kompetens som är nödvändig för en karriär i specialiserade och ledande befattningar i ledningssystemet, som chefer på mellan- och toppnivå, analytiker, rådgivare och konsulter i kommersiella eller offentliga organisationer, samt för att driva sin egen verksamhet. Genomförandet av detta program kommer att visa sig särskilt fördelaktigt för personer som är intresserade av att göra karriärer i organisationer med utländska investeringar, både på grund av engelska som undervisningsspråk och som ett resultat av mottagen utbildning i att navigera globalt socioekonomiskt utrymme. Detta program har utarbetats för utexaminerade från utbildningar på grundnivå och avancerad nivå inom områdena management, ekonomi och finans, från fakulteterna för ekonomi och teknik, juridik och administration, psykologi, sociologi och andra.

Programmet är individualiserat genom att anpassa innehållet till de förändrade kraven på sociala och ekonomiska aktiviteter och till studenternas förväntningar som uppstår från den föränderliga arbetsmarknaden. Aktuella viktiga ekonomiska problem och metoder för att lösa dem är integrerade i läroplanen.

Fakulteten för ledning och social kommunikation har A-kategorin beviljad av ministeriet för vetenskap och högre utbildning och belönades för utbildning av statens ackrediteringskommitté. Mångfalden av studieområden som bedrivs av fakulteten gör denna enhet till en av JU:s bästa tvärvetenskapliga fakulteter.

Lokalerna för fakulteten för ledning och social kommunikation är belägna på territoriet för campus för 600-årsjubileet av JU Revival. Fakulteten är belägen i en modern byggnad som består av välutrustade föreläsningssalar, klasser och datorsalar. Studier vid fakulteten för management och social kommunikation är kända för exceptionell forskning och didaktisk personal; unika studieområden och ursprungliga studieprogram som inte finns vid andra polska universitet; möjlighet att få en dubbel examen tack vare avtal med europeiska universitet; samarbete med näringslivet; bekväma förhållanden för att studera omgiven av det vackra och gröna campus, UJOT TV-tv och UJOT.FM-radio; olika forskningssällskap som speglar mångsidigheten i forskning som bedrivs vid fakulteten och dess didaktiska utbud. Utbildningen ges av Institutet för ekonomi, finans och management , som är en del av fakulteten för management och social kommunikation. Studenter har tillgång till fakultetens moderna bibliotek vars boksamling ständigt förses med de senaste böckerna (på polska och engelska).

Antagningar

Läroplan

Programresultat

Faciliteter

Studieavgift för programmet

Om skolan

Frågor