Keystone logo
Jagiellonian University Master i koreanska studier
Jagiellonian University

Master i koreanska studier

Kraków, Polen

2 Years

Engelsk

Heltid

26 Jun 2024

Oct 2024

PLN 8 500 / per year

På Campus

Introduktion

Korean Studies är ett dubbelexamensprogram som helt undervisas på engelska. Detta program är utarbetat i nära samarbete med den sydkoreanska partnern Keimyung University i Daegu. Programmets centrala mål är att berika utbudet av studier med anknytning till Asien. Dessutom svarar detta program på det växande intresset de senaste åren för program på den koreanska halvön, dess särart och dess betydelse i internationella relationer. Det första året av studier äger rum vid Jagiellonian University , vid Institutet för Mellan- och Fjärran Östern. Det andra året äger rum på det koreanska partneruniversitetet. Studieplanen består av moduler som gör det möjligt att inte bara förvärva sociokulturell kunskap utan också att utveckla förmågan att navigera i den koreanska miljön och få erfarenhet av fältforskning. Forskningen kan genomföras under en ettårig vistelse vid ett koreanskt universitet.

Fakulteten för internationella och politiska studier har A-kategorin beviljad av ministeriet för vetenskap och högre utbildning och belönades för utbildningens kvalitet av den polska ackrediteringskommittén. Fakulteten är den mest internationella och tvärvetenskapliga enheten vid Jagiellonian University . Det erbjuder unika program som genomförs på engelska, av vilka många levereras enligt avtal med utländska universitet. Fakulteten ger studenterna en möjlighet att studera i en nationellt och kulturellt mångfaldig miljö, både på polska och främmande språk. Detta skapar utrymme för att lära känna varandra och stödjer studenters utveckling under studietiden och i deras yrkeskarriär. Fakultetens komplexa struktur speglar mångfalden av den vetenskapliga forskning som bedrivs vid denna enhet. Därför har studenter en möjlighet att studera bland specialister som hanterar frågor från nästan alla hörn av världen.

Koreanstudier genomförs av Institutet för Mellan- och Fjärran Östern i en nyrenoverad byggnad vid ul. Oleandry 2a. Institutet är omgivet av grönområden som Błonia Park och Jordan Park, nära Jagiellonian Library. Den har modern undervisningsutrustning med bekväma förhållanden. Institutet för Mellan- och Fjärran Östern är det ledande polska centret för studier av samtida samhällen. Institutet driver det första och största Konfuciusinstitutet i Polen, samt Taiwan Research Centre.

Antagningar

Studieavgift för programmet

Faciliteter

Om skolan

Frågor