Keystone logo
Jagiellonian University Master of Arts i Europastudier
Jagiellonian University

Master of Arts i Europastudier

Kraków, Polen

2 Years

Engelsk

Heltid

26 Jun 2024

Oct 2024

EUR 4 400

På Campus

Introduktion

Avancerad utbildning (motsvarande ett MA-program) i Europastudier är en tvärvetenskaplig forskarutbildning som ges på engelska. Under fyra terminer följer studenterna kurser inom olika områden: politiska, sociala, kulturella och ekonomiska. Masterprogrammet i Europastudier erbjuder få studiespår. Också tack vare ett brett nätverk av universitetspartners i Europa och i världen har studenterna en unik möjlighet att bedriva dubbla/gemensamma/flera examensprogram.

Fakulteten för internationella och politiska studier har A-kategorin beviljad av ministeriet för vetenskap och högre utbildning och belönades för utbildningens kvalitet av den polska ackrediteringskommittén. Fakulteten är den mest internationella och tvärvetenskapliga enheten vid Jagiellonian University . Det erbjuder unika program som genomförs på engelska, av vilka många levereras enligt avtal med utländska universitet. Fakulteten ger studenterna en möjlighet att studera i en nationellt och kulturellt mångfaldig miljö, både på polska och främmande språk. Detta skapar utrymme för att lära känna varandra och stödjer studenters utveckling under studietiden och i deras yrkeskarriär. Fakultetens komplexa struktur speglar mångfalden av den vetenskapliga forskning som bedrivs vid denna enhet. Därför har studenter en möjlighet att studera bland specialister som hanterar frågor från nästan alla hörn av världen. Europastudier bedrivs vid Institutet för europeiska studier , ett av Polens mest dynamiska forskningscentra som arbetar med europeiska frågor.

Fakulteten för internationella och politiska studiers huvudkontor ligger i en modern byggnad nära Jagiellonian Library, Błonia och Jordan Parks. Fakulteten har flyttat till en ny anläggning 2021 som ger studenterna bekväma förutsättningar och miljö för studier. Byggnaden har fyra stora auditorier i åtta våningar, flera dussin föreläsnings- och seminarierum, en studentzon och lokaler för anställda. Det finns också ett fakultetsbibliotek med en rymlig lässal.

Antagningar

Läroplan

Faciliteter

Studieavgift för programmet

Om skolan

Frågor