Keystone logo
Japan Lutheran College

Japan Lutheran College

Japan Lutheran College

Introduktion

Uppdraget för denna skola är att utbilda personer som "tjänar Gud och världen i en anda av Kristus" genom "instruktion som värderar varje individ."

Christian Instruction

Kristendom - grundandet anda som stödjer Japan Lutheran College

Kristendomen, grundandet anda som är JLC arv, inte bara förekommer i föreläsningar, men är en del av hela campus livet. Mycket kan läras och vunnit från den dagliga interaktioner med lärare, personal och andra studenter.

Japan Lutheran College har Campus Christian Center, där Chaplain (pastor) ger ledarskap för alla dyrkan relaterade aktiviteter och program på campus. Den Chaplain betjänas av en kaplan assistent, tillsammans med andra hjälpare och frivilliga studenter som utgör Worship kommittén. Det finns kapell tjänster varje klass dag. Även dyrkan är inte obligatoriskt, gör det ger en plats där lärare och elever kan komma samman som en hörde Guds ord, och delta i bön. Genom meddelandena som presenteras här, det finns möjligheter att se en annan sida av de människor som vi interagerar med dagligen.

Grunden för vår "Lutheraness" - så att säga, för att prisa Gud och främja kärlek till våra medmänniskor finns i denna kristna instruktion. Det är vår förhoppning att de års studier vid JLC inte bara kommer att leda till kunskaper och färdigheter, men kommer att vara en tid som djupt påverkar var och en av oss som individer.

Platser

  • Tokyo

    3 Chome-10-20 Osawa, Mitaka-shi, 181-0015, Tokyo

    Program

    Frågor