Keystone logo
Josai International University

Josai International University

Josai International University

Introduktion

Josai International University öppnade i april 1992 med två fakulteter och två avdelningar: Institutionen för ekonomisk och informationsvetenskap vid fakulteten för Management och Informationslogistik vetenskap och institutionen för interkulturella studier i humanistiska fakulteten. I april 2005 kommer universitetet att ha sju avdelningar i fem fakulteter och fyra avdelningar.

För att förbereda studenterna för anställning inom ett brett spektrum av områden krävs kurser på engelska och grundläggande datorkunskaper i alla avdelningar. För bredare perspektiv och mer sofistikerade problemlösningsförmågor kan studenter ta kurser i andra avdelningar och poängen som erhållits i dessa kurser kommer att räknas till de poäng som krävs för examen.

JIU är stolt över sin ungdomliga ambition och energi, av sitt engagemang för att bilda karaktärer för ungdomar med drömmar och ädla visioner om att arbeta till förmån för både lokala och internationella samfund. Universitetet styrs av dess grundares andliga arv, ett uppdrag av "karaktärsbyggande genom inlärning", för att hjälpa studenter att göra sig själva ansvariga individer och samhällsmedlemmar i stort.

JIU tillhandahåller mycket mer än specialiserad och liberal utbildning i klassrummet. Universitetet erbjuder också tre praktiska utbildningsprogram som fokuserar på användningen av främmande språk- och informationsbehandlingskunskaper för planering och implementering, och på utvecklingen av förmågan att ta initiativ under terminssatserna.

Det första av dessa tre program, "fältutbildning", introducerades först i Japan av JIU och innehåller en mängd olika praktikplatser och utbildning på arbetsplatsen. Det andra programmet är "projektutbildning", där eleverna genomför olika projekt som de har tänkt och planerat på egen hand. Den tredje är "karriärutbildning", där eleverna väljer sina framtida yrken och börjar förbereda sig för sina karriärer genom att utveckla sina egna förmågor. Genom dessa och andra utbildningsprogram hjälper JIU eleverna att hitta sitt uppdrag i livet och erbjuder dem gediget stöd med specifik förberedelsutbildning.

Platser

 • Chiyoda

  Chiyoda, Japan

  Program

   Institutionen erbjuder även:

   Frågor