Keystone logo
Kagawa University

Kagawa University

Kagawa University

Introduktion

Kagawa University har sex grundutbildningar och sju forskarskolor. På grundnivå genomförs alla kurser på det japanska språket. Båda besökande internationella studenter på forskarnivå tillsammans med besökande forskare kan genomföra sina studier eller bedriva sin forskning genom engelska. Tre av våra forskarskolor är inom naturvetenskap (medicin, teknik och jordbruk), medan fyra inom samhällsvetenskap (utbildning, juridik, ekonomi och ledning).

Kagawa University rymmer en studentpopulation på cirka 5 700 grundutbildningar och 700 doktorander. Vi har cirka 200 internationella studenter som studerar på vårt universitet. Vi har också cirka 150 korttidsstudenter som kommer från många länder varje år. Kagawa University strävar kontinuerligt efter att tillhandahålla en miljö som är både bekväm och bidrar till inlärning, vilket gör sovsalar, stipendier och studentlärare/kompisar lätt tillgängliga.

Jag skulle vilja uppmuntra potentiella internationella studenter och forskare att undersöka djupare vad Kagawa University kan erbjuda. Medan vi befinner oss utanför huvudstadsområdet i Japan är vi utan tvekan ett av de ledande nationella universiteten med stort fokus på banbrytande forskning och internationellt samarbete.

Kagawa Prefecture har ett milt klimat och en relativt låg levnadskostnad jämfört med andra delar av Japan. På grund av sitt läge på ön Shikoku behåller Kagawa mycket av de traditionella japanska egenskaperna samtidigt som Kagawa inte kompromissar med de bekvämligheter som kännetecknar det moderna livet.

Platser

  • Takamatsu

    Takamatsu, Japan

    Program

    Institutionen erbjuder även:

    Frågor