Keystone logo
Karlshochschule International University

Karlshochschule International University

Karlshochschule International University

Introduktion

Karlshochschule International University (eller som vi kallar det: Karls) är ett grundägt, privat, ideellt universitet. Det är ackrediterat av Wissenschaftsministerium (Vetenskapsdepartementet) i Baden-Württemberg-staten och har också en FIBAA-systemaccreditering. Detta boutique universitet kan spåra sin historia till 1903, men det blev omarbetat som Karlshochschule 2009 med ett kulturellt perspektiv på ledningen i sin kärna och en stark internationell synvinkel. Karls är en annan typ av universitet för människor som är eller som vill vara annorlunda. speciellt för dem som vill göra skillnad.

10 skäl att välja Karls

 1. Rethinking Management

 2. I ledningen - Alla våra program har ackrediterats av FIBAA med högsta beröm och fått 8 premieförseglingar som placerar oss bland Tysklands högsta högskolor.

 3. Change

 4. Interkulturell, varje dag! - 100 partneruniversiteter, internationella grupper av studenter, föreläsare och personal samt de olika språkkurserna ger upphov till interkulturell naturlig del av vardagen.

 5. Co-Creation Space - Vi är en samlingspunkt för mycket motiverade och öppet individer med passion och lust att innovera och medverka till hållbar förändring.

 6. Personlig tillväxt - En grad är ingenting om du inte kan leva upp till det. I våra program ger vi grunden att förvandla, omfamna och dela erfarenheter på ett kreativt men kritiskt sätt och därigenom utveckla personligen.

 7. leva

 8. Bästa (Is) Practice - Det mångsidiga engagemanget i praktiska verkliga projekt ger en smak av vad det är som att utföra på världscenen och öppnar möjligheter till professionella framsteg.

 9. Academic Home

 10. Europas hjärta - Ligger mitt i Karlsruhe centrum, en ung, livlig, mångkulturell studentstad i södra Tyskland, ligger vi på den europeiska livskvaliteten: kultur, ekonomi, stadslivsstil och natur.

Platser

 • Karlsruhe

  Karlstraße 36 - 38, 76133, Karlsruhe

  Program

  Frågor