Keystone logo
© Eva Dang
Keele University

Keele University

Keele University

Introduktion

Keele University grundades 1949 och är ett av de största campusuniversiteten i Storbritannien, med över 10 000 studenter som studerar på vår vackra 600-acre egendom i Staffordshire, med våra lokala NHS-partners och över hela världen. Keele sätter guldstandarden för undervisning, med några av de mest nöjda studenterna i landet, och vår forskning strävar efter att förbättra liv och ta itu med de mest angelägna utmaningarna i vår region, land och värld.

Keele University föddes ur en banbrytande vision, en av ett annat slags universitet. Universitetet grundades 1949 av Lord Lindsay - den tidigare vicekanslern vid Oxford University - i ett land som fortfarande återhämtar sig från andra världskriget, och styrdes ursprungligen av lokalsamhällets behov. Universitetets grundande mål var att få fram akademiker som inte bara hade den tekniska och specialistkunskapen för att föra samhället framåt, utan som förstod det sociala och politiska landskapet som drev detta behov. Spola framåt över 70 år och denna ursprungliga etos är fortfarande kärnan i universitetets uppdrag, och vår spetskompetens och forskning används för att förbättra människors liv och ta itu med de mest angelägna utmaningarna, inte bara lokalt och inom vår region, men över hela världen.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

  • Keele

    Keele, Storbritannien

Frågor