Keystone logo
Kadir Has University

Kadir Has University

Kadir Has University

Introduktion

Kadir Has University (KHU) grundades i Istanbul. Universitetet, med sina fem fakulteter inom teknik och naturvetenskap, ekonomi och administrativ vetenskap, kommunikation, juridik och konst, samt dess flera yrkesskolor, är dedikerade till att bli ledande inom utbildnings- och kulturfält i Turkiet, liksom etablera sig som ett internationellt centrum för forskning och vetenskaplig utveckling.

vår filosofi

Grundaren av Kadir Has University , den sena herrn Kadir Has , ägnade sitt liv till utbildning. Grundandet av vår institution växte ut ur hans personliga filosofi: "Jag kommer att sträva efter att göra och vara bäst för mitt land." I enlighet med detta motto är vårt syfte att underlätta utbildningen, utvecklingen och välståndet i dagens ungdomar genom innovativ forskning och akademisk undervisning som inspirerar till demokratiskt tänkande och övning. Vi tror att utbildningen kan stärka våra elever, som tidigare generationer, att uppfylla sina egna tider. Vårt mål är att skapa en miljö av utbildning, forskning och diskussion på nivå med världens bästa universitet. Således erbjuder vi utbildning baserad på både traditionella discipliner och tvärvetenskapliga modeller. Vi främjar de färdigheter som krävs för att fortsätta social och kulturell utveckling. och samtidigt som vi hjälper eleverna att förbereda sig för framtiden uppmuntrar vi deras sökande efter högre sanningar. Kadir Has högskolas filosofi är att producera studenter som är självförtroende, som ifrågasätter, som ser på alla perspektiv och utvärderar dem utan att det påverkar dem, och som är öppna för förändringsvindarna. Vi vill att eleverna ska se att som framgångsrika forskare och uppfylla individer är de ledare för vårt samhälle.

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Platser

  • Istanbul

    Kadir Has Caddesi Cibali, 34083, Istanbul

Frågor