Keystone logo
Kindai University

Kindai University

Kindai University

Introduktion

Kindai University grundades 1949 med målet att utveckla akademiker som är "omtänksamma, pålitliga och respektabla". Våra grundprinciper är "lärande för den verkliga världen" och "vård av intellektuell och emotionell intelligens". Universitetet bildades genom sammanslagningen av Osaka Technical College, som grundades 1925, och Osaka Science and Engineering University, som grundades 1943. Vår grundare, Koichi Sekos filosofi "att ingjuta lärdomar hos dem som längtar efter att lära sig" är vår kärna, och vi strävar efter att utbilda studenter till människor som bidrar till samhället, utifrån deras lärdomar och forskning som utförts under vårt universitet - inom ett brett spektrum av områden från medicin till konst och litteratur, och till och med genom korrespondensinlärning.

Världen genomgår för närvarande en period av stora förändringar. Japan måste vara en första drivkraft och göra samhället 5.0 till verklighet genom att implementera de tekniska innovationerna från Industri 4.0 i alla samhällsskikt och branscher och lösa en mängd olika samhällsproblem. Vi måste utveckla innovativ teknik genom att använda artificiell intelligens och sakernas internet på många olika områden för att uppmuntra ekonomisk och social utveckling. Kindai University genomför många samarbetsprojekt mellan industrin och akademin; studenter och lärarpersonal samlas för att kombinera expertkunskaper och färdigheter på olika områden - ett exempel på vårt ”lärande för den verkliga världen”.

Kindai University svarar på globaliseringen genom att etablera vår fakultet för internationella studier. Vi har partnerskapsavtal med över 250 utomeuropeiska universitet och vårt antal utbytesstudenter på campus ökar. Förutom studentutbytesprogram kommer vi att främja samarbetsforskning med utländska institutioner, och som ett universitet i världsklass kommer vi att ytterligare förbättra våra faciliteter för att utveckla en utbildnings- och forskningsmiljö som lockar lärarpersonal och studenter från utlandet.

Med tanke på hundraårsjubileet för upprättandet av Kindai University 2025 genomför vi våra storskaliga byggprojekt på huvudcampus i East Osaka. Vårt nya akademiska nav "AKADEMISKT TEATER", som öppnade i april 2017, har faciliteter som går emot konventionell visdom-inrymmer en särskild bibliotekteater med cirka 70 000 böcker inklusive cirka 22 000 serier och flera 24-timmars fullt utrustade självstudierum , inklusive utformad för att endast tillgodose kvinnor.

In i framtiden kommer vi att fortsätta att vara trogna våra grundprinciper, eftersom vi skapar en ännu bättre miljö för lärande och forskning - och all vår personal kommer att göra sitt bästa för att se till att elevernas olika potential nås.

Platser

  • Higashiosaka

    Higashiosaka, Japan

    Program

      Frågor