Keystone logo
Kingston University MA i Illustration
Kingston University

MA i Illustration

Kingston upon Thames, Storbritannien

1 Years

Engelsk

Heltid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 10 900 / per year *

På Campus

* hem heltid: £10 900 | internationell heltid: £18 700

Introduktion

Varför välja den här kursen?

Kingston School of Art erbjuder en stimulerande miljö för forskarstudier i illustration. Kingston University har några av de bästa verkstäderna för tillverkning och visuell process i Storbritannien. Detta möjliggör de mest spännande innovationerna inom "tänka genom att göra".

Illustration MA-kursen, som erbjuds genom den högt ansedda Institutionen för Illustration Animation, syftar till att utveckla en kreativ professionell förståelse för illustration i samband med kommunikationsdesign.

Kursen är uppbyggd för att utmana dig och dina förutfattade meningar om både illustration och design. Den lägger tonvikt på de forskningsmönster du utvecklar och de visuella metoder du använder för att utforska och reda ut trosor. Du kommer att förväntas visa hur din forskning och utveckla dina idéer. I detta sammanhang är forskning inte bara en arbetsprocess utan kan också betraktas som ett resultat i sig.

Den här kursen uppmuntrar dig att utforska och förstå metoder och processer som fungerar i samtida illustration. Det utmanar förutfattade meningar om illustration och design.

Du kommer att bli ombedd att överväga vad? på vilket sätt? Varför? och vem? Detta representerar en förskjutning från den traditionella problemlösningsstrategin till en att hitta problem.

Det är fokus på de forskningsmönster du utvecklar och de visuella metoder du använder för att utforska och reda ut trosor. Du kommer att förväntas visa hur din forskning och utveckla dina idéer, vilket kulminerar i ett självständigt projekt.

Den här kursen har utformats för att förbättra dina långsiktiga anställningsmöjligheter genom en uppskattning av det föränderliga globala, tekniska och sociala sammanhanget för illustration och design. Det inkluderar möjligheten till ett års praktik i Storbritannien, vilket förbättrar din erfarenhet och dina kontakter i branschen. Denna typ av bedömd placering är inte tillgänglig i några andra forskarutbildningskurser.

Observera: denna kurs hette tidigare Communication Design: Illustration MA.

Skäl att välja Kingston University

  • Kursen ges av praktiserande illustratörer, designers och forskare inom design. De kommer att hjälpa dig att utveckla din förståelse för förhållandet mellan illustration, ord och kommunikation.
  • Du kommer att studera med studenter från hela Designskolan, bygga ditt eget visuella språk och "verktyg" som svar på briefs i varje modul.
  • Ditt lärande kommer att stödjas av liveprojekt, tävlingar, föreläsningar och workshops.

Antagningar

Läroplan

Studieavgift för programmet

Karriärmöjligheter

Faciliteter

Om skolan

Frågor