Keystone logo
Konrad Lorenz Universidad

Konrad Lorenz Universidad

Konrad Lorenz Universidad

Introduktion

Jag känner en enorm stolthet över att välkomna er alla till Konrad Lorenz -universitetets webbplats, det är en colombiansk ideell högskoleinstitution som sedan 1981 har ägnat sig åt strävan, bevarandet och spridningen av kulturell och vetenskaplig kunskap.

Här kan du få uppdaterad information om de projekt som universitetet genomför i frågor som undervisning, forskning och sociala effekter; universitetspolicy och allmänna regler som styr vår verksamhet; grundutbildningen, forskarutbildningen och masterprogrammen samt de fortbildningskurser som universitetet erbjuder; forskare, sport, kulturella och sociala aktiviteter.

Du kan också kolla vår bibliotekskatalog och hela texten i några av våra vetenskapliga skrifter. Om du är en universitetsmedlem kan du komma åt vår databas, kontrollera vad som finns på den virtuella plattformen, registrera uppgifter, kontrollera betyg, vara en del av de institutionella utvärderingsprocesserna, göra onlinebetalningar, bland andra.

Om du är en förstagångsanvändare kan du titta på vår institutionella video så att du på ett guidat och kortfattat sätt kan se hur det är med Konrad Lorenz, vad vi har att erbjuda och vad det innebär att vara medlem i vår institution.

Platser

  • Cundinamarca

    Carrera 9a,62-27, 110231, Cundinamarca

    Frågor