Keystone logo
Korea National Open University

Korea National Open University

Korea National Open University

Introduktion

Korea National Open University öppnade som Koreas första nationella distansuniversitet 1972, har det spelat en stark roll i högre utbildning i Korea som födelseplats för öppen utbildning i 48 år. Hittills har den producerat 730 000 begåvade människor från alla samhällsskikt, spelat en social roll för att generalisera högre utbildning, och internationellt betraktas det som ett exemplariskt fall för distanskolor och har blivit målet för benchmarking i länder runt om i världen .

Baserat på prestationerna och historien hittills Korea National Open University till att bli ett centrum för delning genom produktion och utbyte av högkvalitativt kunskapsinnehåll från 2022, som markerar dess 50-årsjubileum.

KNOU har snabbt svarat på förändringarna i den interna och externa miljön som orsakade Corona 19-incidenten i år och har öppnat innehållet i våra föreläsningar för andra universitet.

På detta sätt, baserat på distansutbildningssystemet, kommer vi inte bara att fungera som en propagator för livslång utbildning utan också utveckla olika program för utomeuropeiska koreaner och mångkulturella familjer för att bredda kontaktpunkten med det nationella samhället som centrum för koreansk etnisk utbildning .

Världen förändras nu till ett orört informationssamhälle och allt förändras snabbt. Korea National Open University kommer att göra sitt bästa för att leda Korea till ett livslångt lärande samhälle samtidigt som det fullgör sitt ansvar att universalisera högre utbildning genom snabb innovation.

Platser

  • Jongno-gu

    Jongno-gu, Sydkorea

    Frågor