Keystone logo
Korea Polytechnic University

Korea Polytechnic University

Korea Polytechnic University

Introduktion

Ett ledande universitet som främjar smart ekosystem för tillverkningsindustrin Strategiskt beläget i Siheung och Ansan Smart Hub, Korea Polytechnic University specialiserar sig på samarbete mellan industri och universitet, efter modellerade avancerade industrikluster utomlands. KPU är fortfarande ett ungt universitet men institutionen har bidragit till utvecklingen av nationens industrier genom att vårda fler yrkesverksamma inom teknik än någon annan. Genom att implementera en anpassad läroplan som återspeglar industrins behov, har KPU odlat en campuskultur där industri och universitet sameksisterar genom att omfamna varandra.

Dessutom, som ett ledande universitet som initierade och sprider partnerföretagssystemet, har KPU det största nätverket av företag i landet med cirka 4 200 företag som sina partners. KPU var också den första att genomföra Engineering House -systemet, där grundstuderande har möjlighet att arbeta med fakultetsmedlemmar i sina FoU -projekt med företag, en innovativ strategi för ingenjörsutbildning. Från den första examensklassen 2002 och fram till nu har KPU: s ansträngningar säkrat sin plats som en karriärutvecklande institution och branschens tankesätt har blivit ett exempel för många universitet i Korea och utomlands.

Dessutom har KPU erhållit många stora statsbidrag: Samhällsorienterade ledare inom industrin och universitetets samarbetsinitiativ (LINC+) från utbildningsministeriet, utbildningen för smarta tillverkningsindustrins ingenjörer från ministeriet för handel, industri och energi och Inledande och preliminärt paketprojekt från arbets- och arbetsministeriet. Skolan fick också utmärkta betyg i universitetsutvärderingar utförda av koreanska stora medier, vilket bevisar sin styrka för nationen.

Det globala industriparadigmet förändras snabbt med den fjärde industriella revolutionen och stigande relaterade tekniker för artificiell intelligens, IoT, 3D -utskriftsteknik och liknande. Som svar syftar KPU till att uppgradera universitetets befintliga nätverk mellan industri och universitet genom att stödja företagen i Siheung och Ansan Smart Hub för att förnya sin teknik och bli smarta. Korea Polytechnic University kommer kontinuerligt att gå vidare för att ta sig an utmaningen att bli ledande för att främja ett smart ekosystem för tillverkningsindustrin samt odla talanger för framtiden.

Platser

  • Dongdaemun-gu

    Dongdaemun-gu, Sydkorea

    Frågor