Keystone logo
Korea University of Technology and Education (KoreaTech)

Korea University of Technology and Education (KoreaTech)

Korea University of Technology and Education (KoreaTech)

Introduktion

Korea University of Technology and Education (KoreaTech) markerar sitt 30-årsjubileum i sin strävan att vara banbrytande för den studentorienterade utbildningen sedan den grundades 1991.

KOREATECH har spelat en avgörande roll när det gäller att främja begåvade individer med kreativt tänkande och problemlösande färdigheter under grundandan, "att söka sanning från fakta."

KOREATECH designade alla läroplaner för att klara den 4: e industriella revolutionens era och även alla studenter kan ta det speciella spåret för att lära sig AI (artificiell intelligens) och Big Data som mikrograd från institutionen för framtida teknik.

År 2019 grundade KOREATECH Smart-Learning Factory med 5G-teknik för att ge studenterna inlärningsupplevelser som AR / VR och robotik i en innovativ miljö. KOREATECH påbörjar för närvarande inrättandet av Future-Learning Center i syfte att bli ett av de ledande universiteten före den 4: e industriella revolutionen.

Dessutom har KOREATECH drivit tre anslutna institutioner, Human Resources Development Institute (HRDI), Online Lifelong Education Institute (OLEI) och Korean Skills Quality Authority (KSQA) för att stärka kopplingen mellan dess prestationer och den nationella HRD-politiken.

Slutligen kommer KOREATECH kontinuerligt att främja begåvade individer och trivas under de närmaste 30 åren i linje med 30-årsjubileumet "Teknik mot människor, Utbildning mot ny era".

Platser

 • Cheonan-si

  Cheonan-si, Sydkorea

  Program

   Institutionen erbjuder även:

   Frågor