Keystone logo
Kyoto Saga University Of Arts

Kyoto Saga University Of Arts

Kyoto Saga University Of Arts

Introduktion

Institutionen tillhandahåller en modern högre utbildning baserad på andliga arv från grundaren av Daikakuji-templet, kejsar Saga, och den stora buddhistiska läraren och grundaren av sekten, Kobo Daishi.

Det främjar kreativitet och karaktär hos sina studenter genom bred konstnärlig utbildning och uppmuntrar dem att hjälpa till att förverkliga ett rikt och fridfullt samhälle.

Beläget i Sagano-området i den internationellt kända kulturstaden Kyoto, har vi etablerat ett fast fotfäste för konstutbildning här, mitt i en miljö där harmonin mellan natur och kultur kan kännas. Vi strävar efter att producera fantasifulla konstnärer och kulturdesigners med finjusterade känslor, som inte bara kan bidra till utvecklingen av en konstnärlig kultur i sitt eget land utan också aktivt kommer att tillämpa sina kunskaper och färdigheter inom det internationella samfundet. För detta ändamål har vi grundat Kyoto Saga University Of Arts GRADUATE SCHOOL, Kyoto Saga University Of Arts och KYOTO SAGA ART COLLEGE.

Platser

  • Kyoto

    Kyoto, Japan

    Frågor