Keystone logo
© Kyoto University Of Advanced Science
Kyoto University Of Advanced Science

Kyoto University Of Advanced Science

Kyoto University Of Advanced Science

Introduktion

Kyoto University Of Advanced Science (KUAS) kan se tillbaka på en 50-årig historia som en ackrediterad privat utbildningsinstitution i det akademiska hjärtat av Japan. För att ta nästa steg och utmaning på global skala bjöd KUAS in en förstklassig VD för ett Kyoto-baserat globalt framgångsrikt företag som ordförande, med målsättningen att erbjuda sina akademiska resurser på den internationella arenan. Inrättandet av ett innovativt engelsklärt ingenjörsprogram är ett stort exempel på dessa ansträngningar, eftersom KUAS fortsätter att stärka sitt engagemang för att vara i spetsen av modern utbildning.

Grundläggande principer

 • KUAS kommer att försöka få fram enastående akademiker som kan identifiera och lösa framtidens problem.
 • KUAS kommer att försöka föreställa sig en ljusare framtid för samhället och bedriva avancerad akademisk forskning som kommer att leda till förverkligandet av den visionen.
 • Genom att producera utmärkta akademiker och forskning kommer KUAS att ta en ledande roll i att bidra till samhället, både idag och under de kommande århundradena.

Att omsätta våra grundprinciper i praktiken

 • De experter och ledare som kommer att bidra till morgondagens samhälle kommer att arbeta i en värld med olika värderingar.
 • Kyoto University Of Advanced Science är engagerad i utbildning och forskning som tar initiativet till att lösa globala frågor genom att se framåt mot framtiden, identifiera nya problem som kan uppstå och integrera dessa med samtida utbildningsteman.
 • På KUAS kommer vi att försöka producera dynamiska, kapabla människor som kan anta utmaningen med komplexa och mångfacetterade problem genom att kombinera progressivt sinne, anpassningsförmåga och moral i världsklass med specialiserad kunskap, kreativt tänkande och framförhållning tillsammans med en bred holistisk kunskapens grund.

"Skapa nya paradigm i vårt globala samhälle" - Masafumi Maeda, VD för KUAS

Välkommen till Kyoto University Of Advanced Science . Under vårt nya namn utvecklas vårt universitet till ett heltäckande universitet, men ett som är centrerat på vår verkligt unika tekniska fakultet. Vi har etablerat denna avdelning som svar på globala behov: utvecklingen av robotar och automatiserade maskiner, såväl som drönare och elfordon, kommer att åstadkomma samhällsreformer i snabb takt. Därför är vi hängivna att vara ett universitet som skapar de kunskapsfärdigheter som efterfrågas av vår moderna värld. Om du är intresserad av att skapa en ny typ av universitet tillsammans, väntar vi på dig.

Statistik

KUAS i siffror

 • 50 - KUAS firade sitt 50-årsjubileum 2019 med ett helt nytt skolnamn.
 • 2 - Vi har två hem. Uzumasa campus i West Kyoto och Kameoka campus i Kameoka stad.
 • 1 - KUAS är värd för den 1: a tvärvetenskapliga allengelska fakulteten för teknik i Japan.
 • 50-50 - En av våra visioner för Tekniska fakulteten: 50% internationella studenter, 50% kvinnliga studenter.
 • 10 000+ - Antalet internationella studenter i Kyoto. En verkligt global stad!
 • 35% - 35% av professorerna vid KUAS tekniska fakulteten är från utlandet.
 • 264 365m² - Den totala ytan av våra två campus.
 • 2020 - KUAS lanserade sin nya tekniska fakultet med sin egen helt nya fakultetsbyggnad.
 • 10% - Cirka 1 av 10 personer i Kyoto stad är universitetsstudent. Denna ränta är den högsta i Japan!

  Alumnstatistik

  Campus funktioner

  Uzumasa Campus& Södra Engineering Building

  Uzumasa campus ligger i ett relativt avslappnat område i västra Kyoto City. Det är det perfekta avståndet från stadens centrum för en trevlig, kort cykeltur under alla årstider, och det finns alltid tunnelbanan eller bussen i händelse av regn.

  Uzumasa campus består av fyra stora byggnader. South Engineering Building är den nyaste av de fyra och färdigställdes 2019 specifikt för vår nya tekniska fakultet. För att förverkliga vår vision för en verkligt modern teknisk fakultet, vi behövde ett perfekt hem. Vår uppskattade fakultet fick ta ett praktiskt tillvägagångssätt i planering och samordning för att säkerställa att byggnaden har alla nödvändiga maskiner och utrustning för deras toppmoderna forskning. dessutom, South Building designades med öppenhet i åtanke. Golvplanen har ett museum för att visa upp våra studenters projekt och professorers forskning och ett stort, öppna golv lärande allmänningar. Varje professor kommer att ha sina egna laboratorier och kontor i byggnaden. i alla fall, dessa öppna utrymmen möjliggör fler interaktioner mellan professorer, studenter, laboratorier, och forskningsområden. Dessutom, universitetet hoppas kunna berika dessa anläggningar med en kultur som är unik för Kyotos tekniska sektor. Traditionellt har företag i Kyoto byggt sovsalar för sina anställda i anslutning till sina företag, och vår South Building har också en 80-rums internationell ingenjörsstudent sovsal.

  Uzumasa campus har många andra faciliteter, vars höjdpunkt är vår nya västbyggnad. Västbyggnaden slutfördes 2019 strax före South Building och har helt nya klassrum, karriär- och praktikstödkontor och massor av områden för studenter att koppla av. Gemensamma områden inkluderar atrium, uteplatsområden med full utsikt över campus, och en stor samlingshall.

  Kameoka

  Kameoka Campus ligger cirka 30 minuter från Uzumasa Campus, med KUAS som erbjuder busstrafik för att transporera alla studenter mellan campus. Kameoka Campus upptar en stor dal flankerad av berg, vilket gör det till den perfekta miljön att komma bort från stadens rörelse. Den 232,000 kvadratmeter campus har 16 byggnader samt många idrottsplatser (baseball, fotboll, golf), ett gym, och utomhusanläggningar tillägnad vår fakultet för bio-miljövetenskap. Ingenjörsstudenter kommer att kunna dra nytta av Kameokas idrottsanläggningar som en del av deras fysiska utbildningskurser!

  Faciliteter

  Den Kyoto University Of Advanced Science har tre bibliotek som inte bara rymmer vår imponerande boksamling utan också ger studenterna en mängd produktiva studiemiljöer.

  För att hjälpa eleverna att hålla sig friska både i kropp och själ, förutom idrottsanläggningarna på Kameoka Campus, vårt Uzumasa Campus har ett träningsrum och yogastudio.

  En av häftklamrarna på något japanskt universitet är skolcafeterian, där du hittar ett brett utbud av rätter till mycket rimliga priser. KUAS är inget undantag från detta, och vår regelbundet uppdaterade cafeteria-meny är mycket populär bland våra internationella studenter.

   Platser

   • Kyoto

    Uzumasa Campus 18 Gotanda-cho, Yamanouchi, Ukyo-ku, Kyoto, Japan, 615-8577, , Kyoto

   Program

    Institutionen erbjuder även:

    Frågor