Keystone logo
© BIMM University
LBIC London Brunel International College

LBIC London Brunel International College

LBIC London Brunel International College

Introduktion

Välkommen till London Brunel International College

Vi är dedikerade till att hjälpa dig att uppnå en prestigefylld examen vid London Brunel International College i ett campusbaserat universitet som erbjuder en säker, vänlig och positiv miljö.

Utforska det brett utbudet av anställningsaspekter samtidigt som du förbättrar dina karriärmöjligheter på London Brunel International College och ta nästa steg för att utforma din framtid.

Din Pathway till en examen från Brunel University London

London Brunel International College (LBIC) är din Pathway till en examen vid Brunel University London. LBIC är en del av den globala Navitas-koncernen, en internationellt erkänd utbildningsleverantör med kunskaper och resurser för personal på mer än 120 högskolor och campus över hela världen.

LBIC är stolt över sina många akademiker som har fullgjort Brunel grader och inlett framgångsrika karriärer i några av världens bästa företag. Vi ser nu fram emot att ge dig en högkvalitativ utbildning som hjälper dig att uppnå dina egna karriärmål och personliga mål.

112642_LBIC01.png

Varför studera Pathways på LBIC

% av hedersgrader tilldelade LBIC-kandidater jämfört med icke-LBIC-kandidater

Avdelning

LBIC är din Pathway till Brunel University London

LBIC kommer att ge dig de verktyg du behöver för att lyckas i dina studier. Vår högkvalitativa tjänst ger dig möjlighet att utveckla din fulla potential och vår dedikerade akademiska och student supportpersonal kommer att vara med dig varje steg i vägen.

Full tillgång till Brunel anläggningar

LBIC-studenter är Brunelstudenter från dag ett. Det innebär att du får full tillgång till alla de faciliteter som detta utmärkta universitet har att erbjuda:

 • 24/7 bibliotek
 • Professional Development Center
 • Datorlaboratorier
 • Sportsklubbar och samhällen
 • På campus restauranger och kaféer
 • Nattklubb
 • Arts center
 • Karriärcenter

Från undervisnings- och inlärningsfaciliteter, inklusive ett omfattande bibliotek; dedikerade karriärtjänster och toppen av sortimentet datalaboratorier; till idrottsföreningar och samhällen genom ett stort antal sociala bekvämligheter, inklusive restauranger på campus, kaféer och nattklubb, har LBIC-studenter tillgång till allt.

Stödande lärmiljö

Som en LBIC-student kommer du att njuta av mindre klassstorlekar och en-till-en självstudie sessioner. Detta kommer att göra det möjligt för dig att framgångsrikt överbrygga klyftan mellan dina tidigare studier och Brunel, förse dig med de färdigheter, kunskaper och expertis som gör att du kan prestera på dina universitetsstudier och slutligen examen med en internationellt erkänd kandidatexamen eller magisterexamen från Brunel University.

Studie ackrediterade moduler

LBICs kurser och moduler är utformade i samarbete med universitetets akademiska personal, vilket innebär att du från och med dag 1 kommer att få kunskaper och färdigheter som ger dig en distinkt fördel när du har avslutat dina studier på LBIC och utvecklats till Brunel University London.

Multikulturell miljö

LBIC ståtar med studenter från länder runt om i världen, allt lärande och socialisering tillsammans, och de erfarenheter och framtida förbindelser som detta ger bör inte underskattas. LBIC garanterar aktivt mångfald bland sina elever, vilket innebär att du alltid kommer hitta någon som ska påminna om hemmet, samtidigt som du ser till att du utsätts för en verkligt internationell - och en verkligt brittisk universitetsupplevelse.

Naassom Azevedo / Unsplash

Amigos em campus universitário

Platser

 • Uxbridge

  Brunel University Kingston Lane, UB8 3PH, Uxbridge

Frågor